Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Електронните цигари - история, развитие и видове

20 Дек 2012, 11:12

Нещо не ми се получи с електронна цигара...Може и да е по- безвредна, но не може да ми замести нуждата от истинска цигара.

21 Фев 2013, 13:11

По - безвредна ли? Има ли думата цигара - вредата е налице...Тези електронните също са вредни. Натъпкани са с кои знае какви химии...

09 Май 2013, 12:22

Опитвали ли сте електронните цигари Jasper & Jasper? Доволни ли сте?

21 Ное 2014, 17:33

eli написа:Никаква работа не вършат тези цигари, много хора се опитват да откажат цигарите купувайки си електронни, но не става.

Аз пък се чудя, защо хората искат да отказват цигарите благодарение на електронната цигара. Тя няма това действие, аз пуша точно такава, защото повече ми харесва, не защото искам да откажа цигарите. :roll:

Re: Електронна цигара

19 Яну 2015, 12:39

nikokolev написа:
garson написа:Грешно е да се смята, че електронните цигари са средство за отказване от тютюнопушене. Най-точното им определение е "устройства за по-здравословно приемане на никотин".
А негативното мнение у потребителите е формирано най-вече от некачествените еднодоларови модели за еднократна употреба, масово предлагани у нас по 15-20 лв.

Съгласен съм.Не трябва да се изпробва се нещо ,което е произведено анонимно в Китай,без да сте сигурни в това ,че няма да ви навреди.Дори някъде,съм попадал на материал,че са в пъти по-канцорегенни от нормалните цигари.

Сигурно написан от някой, свързан с тютюнева компания. :)

Re: Електронна цигара - търся най-доброто

11 Юни 2015, 10:41

Електронна цигара или не е все същата работа, не е добър избор, по-добре солети! :mrgreen:

01 Мар 2016, 15:17

Чухте ли за последния случай, при който на мъж му гръмнала електронната цигара в джоба? Май всеки вид цигари са лоши и вредни, ... ;(

02 Мар 2016, 12:01

Jully написа:Чухте ли за последния случай, при който на мъж му гръмнала електронната цигара в джоба? Май всеки вид цигари са лоши и вредни, ... ;(

Сериозно! Защо е гръмнала, какво има в нея, че да предизвика такава реакция? Не знае, че са толкова опасни.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5