Какъв вибратор да изберем?

Re: Искам будилник, който да ме събужда с оргазъм

Мнениеот Innocent to Badass » 27 Сеп 2016, 16:51

Идеята не е лоша, само дето зависи точно какъв тип вибратор стои цяла нощ в бельото ти. :grin:
Ако ви се иска да опитате, не чакайте да ви попадне точно този продукт. Можете да си нагласите спокойна аларма, която да не ви стресира като се събуждате и после сами да си доставите удоволствие с вибратор. Не е трудно да се сети човек, нито пък да го направи, и ми се струва с една идея по-нормално. :lol:
Аватар
Innocent to Badass

Мнениеот roksana » 28 Сеп 2016, 10:27

Ако е като вибратор, то кой ще го търпи през нощта :shock: ? Не ви ли се е случвало да сънувате някакъв еротичен сън и тогава да чувствате приятни вълни :smile: ? Предполагам, че нещо подобно е и с този уред сутрешното събуждане.
roksana

Мнениеот Elica » 28 Сеп 2016, 10:31

Innocent to Badass написа:Идеята не е лоша, само дето зависи точно какъв тип вибратор стои цяла нощ в бельото ти. :grin:
Ако ви се иска да опитате, не чакайте да ви попадне точно този продукт. Можете да си нагласите спокойна аларма, която да не ви стресира като се събуждате и после сами да си доставите удоволствие с вибратор. Не е трудно да се сети човек, нито пък да го направи, и ми се струва с една идея по-нормално. :lol:

Да, по-добре така, да имаш аларма за 20 минути по-рано и ако искаш да започнеш деня по такъв начин, да го направиш наистина с желание, а не изненадващо. :)
Аватар
Elica

Мнениеот dessiblond » 29 Сеп 2016, 12:31

Elica написа:
Innocent to Badass написа:Идеята не е лоша, само дето зависи точно какъв тип вибратор стои цяла нощ в бельото ти. :grin:

Да, по-добре така, да имаш аларма за 20 минути по-рано и ако искаш да започнеш деня по такъв начин, да го направиш наистина с желание, а не изненадващо. :)

Е, вие така убивате тръпката и моментът на изненадата. Няма нищо очарователно в запланувания оргазъм :smile: .
dessiblond

Re: Дали да си купя вибратор?

Мнениеот preslavaslavova » 02 Ное 2016, 23:56

В крайна сметка веднъж се живее :grin:
preslavaslavova

Мнениеот puhcheto » 03 Ное 2016, 09:15

Щом е минала тази мисъл в нечия глава, значи не трябва да се изпуска момента, защото животът никого не чака :smile: .
Аватар
puhcheto

Мнениеот Емо » 06 Дек 2016, 16:55

Мисля си за нещо повече от "само вибратор". Секс-машинка. Вярно, че на първо четене звучи щураво, твърде "хард", може би извратено ... Повечето предлагани са скъпи и едрогабаритни. но ако има някаква "по-дискретна" и на достъпна цена? Някой би ли я допуснал в леглото си? Да ви държи вибратора и да го движи вместо вас. Ръцете ви да са свободни и да не се разсейвате с физическо усилие, в не най-удобна поза ... Да е "трети", вършещ хамалогията, а вие - всякакви други ласки ...
Емо

Мнениеот rabotnata pchela » 06 Дек 2016, 17:01

Емо написа:Мисля си за нещо повече от "само вибратор". Секс-машинка. Вярно, че на първо четене звучи щураво, твърде "хард", може би извратено ... Повечето предлагани са скъпи и едрогабаритни. но ако има някаква "по-дискретна" и на достъпна цена? Някой би ли я допуснал в леглото си? Да ви държи вибратора и да го движи вместо вас. Ръцете ви да са свободни и да не се разсейвате с физическо усилие, в не най-удобна поза ... Да е "трети", вършещ хамалогията, а вие - всякакви други ласки ...

Ко, ко ко речи, че не схванах.. ;) мъжът къде ще е в цялата работа, ко аз се забавлявам с машината вибратор, нали е идеята да е част от любовната игра, а не да измести мъжа ми....:) може би нещо не схващам идеята! :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Емо » 06 Дек 2016, 17:22

Що да го измества? Мъжът ти си започва играта. На някакъв етап се включва в участие "машинката" като "трети"... в единия ти край. Мъжът ти ти прави други приятни неща ... Той е ревнив и не би допуснал трети под никакъв предлог? :grin:
Емо

Мнениеот Mon_ton » 07 Дек 2016, 10:13

леле, тук е станало много горещо ... :mrgreen:
Но мисля, че всеки мъж би приел мноого трудно нещо подобно в леглото.
Аватар
Mon_ton

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски