06 Дек 2017, 20:44
Здравейте.Имам един вибратор, който мойе да ви свърши работа.Ше ви го дам на изгодна цена.Проблема е, че съм безработен и трябва да е за ваша сметка доставката.Малко употребяван е - без забележки.Ако проявите интерес дайте кординати по възможност тел..Може и по пощата да го пратя.
08 Дек 2017, 20:25
Здравейте.Имам един вибратор, който мойе да ви свърши работа.Ше ви го дам на изгодна цена.Проблема е, че съм безработен и трябва да е за ваша сметка доставката.Малко употребяван е - без забележки.Ако проявите интерес дайте кординати по възможност тел..Може и по пощата да го пратя.
08 Дек 2017, 20:27
БУБУ написа:Здравейте.Имам един вибратор, който мойе да ви свърши работа.Ше ви го дам на изгодна цена.Проблема е, че съм безработен и трябва да е за ваша сметка доставката.Малко употребяван е - без забележки.Ако проявите интерес дайте кординати по възможност тел..Може и по пощата да го пратя.
26 Мар 2018, 17:39
Не зная защо го пиша, най-вероятно за да си почеша егото, но зная, че все накъде трябва да го каза а пред мама и детето не мога.
След 7 години брачни отношения с един импотентен лигльо и бърз развод се оказах сама, в жилището на майка ми с 6 годишната ми дъщеря. Обичам семейството и детето си и реших да не търся заместител на бащата. И без това съм свикнала да съм сексуално незадоволена, а детето е в добри отношения с бившия -нямаше смисъл да го разстройвам.
На скоро (за 8ми март)приятелка ми подари ваучер (представете си само) за секс магазин. В началото ми стана неудобно, после й се скарах, но накрая склоних и отидох да разгледам. Магазинчето е на една от мъничките пресечки на Витошка, момичетата там се оказаха адски мили и ми (колко е шантаво) препоръчаха виобратор.
Взимайки рпедвид колко беше скъп ваучера реших, че е добре да го оползотворя.
Така се оказва че от седмица си имам нова "играчка", за първи път откакто имам дете съм сексуално задоволена. Нямате представа колко различен е света.
Чудя се само две неща - защо не се сетих по-рано; и кому са нужни мъже, като го има това!?
26 Мар 2018, 21:35
Да де, ама вибраторът няма как да ти ремонтира чешмата. Обаче, много мъже също не могат, което говори само в полза на вибраторите :)
27 Мар 2018, 09:50
Мъж ти трябва, за да можеш в момента да обясняваш няколко пъти в мнението си, че имаш дъщеря. ;) отделно за морална подкрепа. Това, че си попаднала на кофти човек, или човека не е кофти - просто не се е получило между вас, не означава, че трябва да си самотна. Все пак отношенията не са само секс - има подкрепа, приятелство, любов. Не виждам вибратора как ще те подкрепи, ако се разболееш и повръщаш цял ден, а някой трябва да заведе детето на градина да речем, или как ще ти помогне вибратора, ако загубиш работата си...

Е, ще ти помогне, поне да се забавляваш малко...
27 Мар 2018, 14:38
Все пак бих предпочела мъж, пред вибратор. както е казала marsu, мъжът не е само секс играчка, той има и много други "функции" и по-голямо значение, не е само уред за удоволствие ито чрез секс.
27 Мар 2018, 21:50
Добър въпрос! Приравняването на мъжа до вибратор говори много защо една връзка не е била успешна! Вярно, че сексът е много важен за връзката, но да е причина за раздяла, вижда ми се преувеличено.
28 Мар 2018, 09:41
И аз не мога да го приема, с мъжът ми имаме по-различна връзка, не само сексуална.

Чак като наистина да го замени и за какво са ни мъже, това е един цял човек. Виж, може чисто физически да е по-приятно изживяване, особено, ако до преди това не си имала пълноценна сексуална връзка, но да заменя мъжа си с някакво уредче - не бих.