Правила на форума
Добави отговор

Re: вибраторът замества мъжа

28 Мар 2018, 10:58

с еманципацията, в която жената може да отпушва мивки сама и да не я е срам, и сексуалната революция, която осигурява достъп до вибратори стигнахме до момента жената да възприема мъжа само като домашен техник и Е*ач. Честито - човешкото умря, да живей консуматорското общество!

28 Мар 2018, 13:14

Значи колкото и да е сърбала една жена попарата на някого, ще продължи да го прави докато смята, че мъжете са чисто и просто ходещи вибратори/чурки. Само дето до днес колкото и да ги усъвършенстват тия машинка не могат да ги докарат :P Знам само че после много мъже имат комплекси по въпроса и смятат че не са нужни и става една... не е за разправяне :D Според мен освен за чесане на его, таз тема може да послужи на авторката вместо да пробва вибратори да вземе да пробва и повече мъже, па тогава ще приказваме :mrgreen:

28 Мар 2018, 14:05

На мен също ми е обидно, мъжете не са само онзи орган за удоволствие. Нали има и отношения, с вибратор кой си говори? Пък какво удоволствие носят не мога да кажа - нямам, не съм пробвала.

29 Мар 2018, 10:02

Вие явно не сте изпитвали удоволствията на пълноценната връзка, след като принизявате мъжа само до вибратор. На вас как ще ви се стори, ако някой мъж каже, че ще си замени със секс кукла и ще е напълно удовлетворен от това, защото му стига? :)

29 Мар 2018, 15:41

Monika_Spasova написа:Вие явно не сте изпитвали удоволствията на пълноценната връзка, след като принизявате мъжа само до вибратор. На вас как ще ви се стори, ако някой мъж каже, че ще си замени със секс кукла и ще е напълно удовлетворен от това, защото му стига? :)

Тъй като във форума жените преобладаваме над мъжете, според мен ще издирим тая гад и публично ще я линчуваме заради приказките :lol: Смее ли мъж да се обади :cool:

29 Мар 2018, 16:01

Буба Мара написа:
Monika_Spasova написа:Вие явно не сте изпитвали удоволствията на пълноценната връзка, след като принизявате мъжа само до вибратор. На вас как ще ви се стори, ако някой мъж каже, че ще си замени със секс кукла и ще е напълно удовлетворен от това, защото му стига? :)

Тъй като във форума жените преобладаваме над мъжете, според мен ще издирим тая гад и публично ще я линчуваме заради приказките :lol: Смее ли мъж да се обади :cool:

:rolling: :rolling: :rolling: Ами да, то не можем да си намерм мъж тук!
Но аз да си кажа, като препатила, бях за година разделена с мъжа ми, заради някакви причини, които не ми се обсъждат в момента. За тази година аз също се сдобих със секс играчка, но не е като да си имаш мъж, радвам се, че си дадохме нов шанс и че се събрахме! Все пак не мога да кажа, че вибраторът не ми е донесъл удоволствие, но определено предпочитам мъжа си пред уреда.

Подарявали ли са ви вибратор?

08 Ное 2018, 12:15

На мен не са, но онзи ден моя приятелка беше сюрпризирана с такъв подарък :lol: Тя го е приела с чувство за хумор, де! Говорихме си с нея защо ли гаджето й й е подарило вибратора - за дните, когато отсъства по работа, или защото е много сексуална? :mrgreen: Кой знае! Ама е оригинален подарък, факт. Въпросът е колко от нас биха го приела за готино, или повечето биха се обидили...

Re: Подарявали ли са ви вибратор?

08 Ное 2018, 14:48

На мен - на едно парти по случай рождения ми ден. Ама не беше от гадже, а от приятелки, хахаха! Не ми е станало кофти, накефих се как им е щукнало даже.

08 Ное 2018, 15:15

Намирам го за напълно лишено от вкус решение. Имаше един виц, дето и подарили джапанки и вибратор на една жена. И тя като питала защо, мъжът и вика - ако не ти хареса, да се е**ш в г**а. :banghead:
Просташка история!

08 Ное 2018, 19:10

на мен са ми подарявали вагинални топчета, една също много интерсн секс играчка :oops:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22