Какъв вибратор да изберем?

Re: вибраторът замества мъжа

Мнениеот Lady M » 25 Юни 2019, 09:02

Абсурд просто. Не е възможно. Все пак сме хора, имаме нужда и от ласки, и ог гушкане :wink:
Lady M

Re: Какъв вибратор да изберем?

Мнениеот classy » 15 Юли 2019, 15:10

Съгласна съм с malina9, не пестете пари като ще купувате вибратор. Много е важен самия материал, от който е направен, а също така и поддръжката му. Винаги трябва да се дезинфекцира и почисти след употреба, няма значение че само вие си го ползвате. Аз съм си купувала и съм удовлетворена от качеството
classy

Мнениеот KiP-Hopa » 17 Окт 2019, 01:48

Ето едни страхотни и в този секс шоп всичко е евтино... така де, дано е полезно това за някой :)
KiP-Hopa

Re: Вибро- играчки за по-големи дози удоволствие

Мнениеот KiP-Hopa » 17 Окт 2019, 01:53

Ето тук са най-добрите играчки за удоволствие - вибраторите...
Аз си ги пазаря от тука и съм доволна. Даже правят отстъпки като ги понатиснеш малко :). Доволна съм
KiP-Hopa

Мнениеот Stamen » 21 Окт 2019, 16:19

Аз лично винаги пазарувам вибратори от онлайн магазини
дискретно е, и доста неща засега съм купувал, разнообразяваме секса с жена ми и съм супер доволен, зашото не поглеждам встрани, не мисля за изневери и тем подобни неща
Залагайте на секс играчките :D
Stamen

Ще е изневяра ли ако правя секс със страпон с друг мъж?

Мнениеот aniI » 02 Яну 2020, 16:52

Приятелят ми е скучен в леглото. От известно време имам желание да правя секс със страпон. Искам да се почувствам силна и властна. Казах му и той ми се скара и даже се беше оплакал на един негов приятел. Приятелят на гаджето ми е зарибен, но не искам да изневерявам на гаждето ми понеже не е правилно. Секса със страпон води ли се изневеря?
aniI

Re: Ще е изневяра ли ако правя секс със страпон с друг мъж?

Мнениеот Theresa » 02 Яну 2020, 21:08

aniI написа:Приятелят ми е скучен в леглото. От известно време имам желание да правя секс със страпон. Искам да се почувствам силна и властна. Казах му и той ми се скара и даже се беше оплакал на един негов приятел. Приятелят на гаджето ми е зарибен, но не искам да изневерявам на гаждето ми понеже не е правилно. Секса със страпон води ли се изневеря?

Интересен въпрос. Според мен е изневяра, а според другите?
Theresa

Мнениеот marchinko73 » 02 Яну 2020, 21:56

Значи напоследък ме титулуват за царя на глупостите в тоя форум, ама по-тъп въпрос и аз не бих задал, честно! Приятелят на гаджето ти, ако е мъж, няма да се задоволи само със страпон... вЕрвай ми! Нали си чувала оня виц за кърлежа? :lol: А със страпон или без него, с друг мъж си е изневяра отвсякъде!
Аватар
marchinko73

Мнениеот Theresa » 02 Яну 2020, 22:08

Много често мъжете искат точно това - доминиращ масаж на простатата със страпон. Нищо лошо, но това е секс. Зависи какво сте се разбрали с твоето гадже. В отворена връзка ли сте?
Theresa

Мнениеот aniI » 03 Яну 2020, 11:01

Theresa написа:Много често мъжете искат точно това - доминиращ масаж на простатата със страпон. Нищо лошо, но това е секс. Зависи какво сте се разбрали с твоето гадже. В отворена връзка ли сте?

Не сме в отворена връзка.
aniI

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски