Правила на форума
Добави отговор

Re: Какъв вибратор да изберем?

28 Май 2015, 10:08

Хубаво е вибратора да има различни степени, за да може да отговаря на всяко желание :)

28 Май 2015, 10:56

Според мен е важно да има дистанционно, иначе си губи смисъла, :idea: но мисля, че вече има и такива, които се задействат с телефона, което е готино :idea:

28 Май 2015, 12:09

belleville написа:Според мен е важно да има дистанционно, иначе си губи смисъла, :idea: но мисля, че вече има и такива, които се задействат с телефона, което е готино :idea:

Брейй, с дистанционното е готино обаче, пускаш го спираш го, за винаги съм се чудила тези вибратори няма ли опасност да попаднат безвъзвратно...

28 Май 2015, 12:43

Не разбирам изобщо от вибратори, но съм на мнение, че самичка не мога да си доставя удоволствие, добре че имам мъж, който да го направи това нещо. :mrgreen:

28 Май 2015, 13:54

Не мисля, че е от значение какъв е вибраторът, особено ако се използва с половинката :idea:

28 Май 2015, 13:58

Bambaa написа:Не мисля, че е от значение какъв е вибраторът, особено ако се използва с половинката :idea:

Вибраторите не са ли повече за използване по самостоятелно? :)

28 Май 2015, 14:44

Anka написа:
Bambaa написа:Не мисля, че е от значение какъв е вибраторът, особено ако се използва с половинката :idea:

Вибраторите не са ли повече за използване по самостоятелно? :)

хаахаха страшна тема за вибраторите сте подхванали. Никога не съм имала вибратор, но съм си мислила да си купя ;))

02 Юни 2015, 13:08

Имам вибратор от няколко години, съвсем обикновен, без никакви излишни неща, доволна съм :)

02 Юни 2015, 14:56

qwerryyy написа:Имам вибратор от няколко години, съвсем обикновен, без никакви излишни неща, доволна съм :)

Хъмммм. На мен също ми се ще да си взема един вибратор, но предполагам, че мъжът ми многоо ще се обиди :(

09 Юни 2015, 11:29

Аз имам два,бяха ми подарък от приятелки,но сме ги включвали с мъжа ми за любовната игра.Питала съм ги от любопитство на какви цени са,те ми казаха, че почват от 20 до 200 има,така че не са кой знае колко скъпи ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22