09 Юни 2015, 12:46
zara_iv8 написа:Аз имам два,бяха ми подарък от приятелки,но сме ги включвали с мъжа ми за любовната игра.Питала съм ги от любопитство на какви цени са,те ми казаха, че почват от 20 до 200 има,така че не са кой знае колко скъпи

Е, 200 си е сериозна сума, но от типа на 40-50 лв не са непоносими.
09 Юни 2015, 13:22
А по какви критерии го избирате? По-добре е да бъде по-обикновен, или да има повече екстри?
09 Юни 2015, 14:13
Mon_ton написа:А по какви критерии го избирате? По-добре е да бъде по-обикновен, или да има повече екстри?
Ще го избираш по-голям, че да ти е по-кеф, но много зависи за какво ще го ползваш
25 Яну 2016, 17:43
На 40 години съм и наскоро приключих връзка с мъж, който страшно много си падаше по секс играчките. Смятам се за съвременна жена, но се чувствах неудобно и все притеснена. Когато го помолех да правим стандартен секс, се съгласяваше с неохота и нямаше много фойерверки. Най-любими му бяха белезниците и вибраторите. Споделял ми е, че мечтата му е да си направи цяла стая, оборудвана със садо-мазо играчки, люлка, секси униформи, помпи, електрически стимулатори и всякакви такива. Чудя се как издържах 6 месеца, макар че в началото любопитството си каза думата. Не бих пробвала отново, явно не е моето нещо. Чудя се кои са повече - тези, които имат афинитет към секс играчките, но не смеят да го предложат на партньорките си или тези, които масово ги използват? Винаги ли е със знак плюс разнообразяването на сексуалния живот? Моят по-скоро го натовариха!
25 Яну 2016, 18:14
balsam написа: Моят по-скоро го натовариха!
При мен аз се опитах да накарам мъжа ми да разнообразим, защото си мислех, че така ще станем по-сплотени в секса. Няма такова нещо, за съжаление, скука, само дето се набутах за един хубав вибратор. И като остана сама, ами, не съм сама

. Мъжът ми го смята за глупост...
25 Яну 2016, 19:39
Ммм това в любимата ми част, смятам че всяка самоуважаваща се жена трябва да си има играчка, независимо колко първобитна или луксозна... и не това не е проклета еманципация, то е самоуважение!
25 Яну 2016, 21:44
Напълно ви разбирам, има една такава категория мъже, неуверени в себе си, които разчитат на секс-играчките, защото са неуверени в мъжествеността си. Няма нищо лошо в играчките, стига да са приятни и за двамата, но в момента в който мъжът или жената се загубят в търсене на някаква хипер-сексуалност, това е проблем. Често това се случва повече на мъжете, нали така, дами?
26 Яну 2016, 11:27
Не виждам нищо лошо да има в едно семейство секс играчка, но ако всеки път участва само тя е странно.:) Е виж, ако той не дига самолета без дилдо разбирам, необходимост е. ;)
У нас имаме вибратор, ползваме го понякога, е предполагам, че жена ми го ползва по-често като е сама, ама там не мога да гадая какво става.
26 Яну 2016, 11:46
Сигурно ти е било много весело. Моят мъж е много скучен, даже не знам как да му предложа да си купим вибратор. Има си една любима поза там и това е, дори не обича да експериментира, понякога се отпуска, но като цяло си знае мисионерската и туй то.

Не знам ако чуе вибратор за у дома ще си помисли сигурно, че искам да го използваме за него.
26 Яну 2016, 12:19
Violetta написа:Напълно ви разбирам, има една такава категория мъже, неуверени в себе си, които разчитат на секс-играчките, защото са неуверени в мъжествеността си. Няма нищо лошо в играчките, стига да са приятни и за двамата, но в момента в който мъжът или жената се загубят в търсене на някаква хипер-сексуалност, това е проблем. Често това се случва повече на мъжете, нали така, дами?
Ммм в съвременния свят на българина, имам чувство, че сексът може да се сравни с яденето - само иска да напълни стомах, без значение с какво, следователно не са много разкрепостени в това отношение.