Правила на форума
Добави отговор

Re: Дали да си купя вибратор?

26 Авг 2016, 23:31

puhcheto написа:Стигнал ли е някой до мисълта за вибратор или някаква друга играчка, значи иска промяна, нещо му липсва. На кой мъж, на кой разнообразие с мъжа :lol: .
грешна ви е претставата за това че ако някой ползва вибратор значи нещо му липсва много скиптично подхождате към темичките а те са толкова приятни за взаимно размишляване :grin:

29 Авг 2016, 09:07

Според мен няма нищо по-хубаво от това да има разнообразие с правилния мъж :smile: .

07 Сеп 2016, 16:57

Може да преоткриеш себе си с един добър вибратор :lol: Сериозно... Но стойността на мъжете малко пада сякаш :grin: Ставаш по-малко зависима от онази неистова нужда да имаш партньор. Когато дълго липсва такъв е кофти.

08 Сеп 2016, 12:09

Кофти е, но да караш само на вибратор не е работа. Поне опит да се направи да се намери партньор.

08 Сеп 2016, 19:20

Какво му мислиш толкова, ако искаш си вземи. Няма нищо лошо в това.

09 Сеп 2016, 09:09

Няма лошо, само хубави неща може да донесе :smile: . Хубаво е човек да опитва нови неща.

Искам будилник, който да ме събужда с оргазъм

17 Сеп 2016, 12:28

Мили дами, искате ли всяка сутрин да се събуждате с оргазъм? Сериозно ви питам! След една случайно попаднала ми реклама пред очите в първия момент доста ентусиазирано и малко насмешливо погледнах на "новината", но в следващия момент се замислих какво означава за една жена да се буди всяка сутрин с оргазъм. Предлагат се будилници - вибратори за жени, които си ги слагаш в бикините за през нощта и сутринта в определения час се събуждаш от приятните вибрации с фойерверки.

Знам, че вече всякакви джаджи има за какво ли не, но мен повече ме вълнува като жена как би ми се отразило подобно събуждане. Честно да си призная, изобщо няма да се замисля дали да го пробвам, ако попадне в ръцете ми :grin: и ще го потърся да си го купя. Вие на какво мнение сте? Бихте ли се оставили в ръцете на подобна машинка или си предпочитате старомодния начин? Сутрин предразположени ли сте към подобни изживявания или предпочитате вечер да им се отдавате? Ако измислят подобен будилник и за мъже, няма смисъл да спим в едно легло :mrgreen: :lol: .

Re: Искам будилник, който да ме събужда с оргазъм

17 Сеп 2016, 13:12

Хм, виж ти! Мисля, че няма жена, която да няма желание да го пробва. Друг въпрос колко ще си признаят :mrgreen: . Мисля, че това е добър начин да започнеш деня си. И спестява доста усилия, които понякога са нужни, за да удовлетворим себе си и партньора си.

17 Сеп 2016, 15:32

От практична гледна точка не виждам как ще спяс това нещо цяла нощ в гащите :mrgreen: . Но на сутринта нямам против и аз да се събудя по този начин. Определено тонизира и след оргазъм жената е по-красива :wink: .

19 Сеп 2016, 08:53

Няма лошо, но като знам как след като звънне будилника се изстрелвам от леглото, май няма да е за мен тази джаджа. Обикновено закъснявам сутрин и това още повече ще ме забави :lol: . Иначе като идея не е зле.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 22