Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
11 Яну 2017, 16:07
Навън в контейнера чистя торбичката. Така само аз ставам в прахоляк и мръсотия и после директно в банята

.
21 Юли 2017, 11:19
Много са скъпи, хубавите са около 900 лева има такива, които дори бършат прозорците, аз тях гравитацията нищо не означава.
21 Юли 2017, 14:16
Много ги харесвам, но са скъпи. голямо е удобство, до колкото знам тя сама може да се изключи така че спокойно може да се пусне и да се иде на разходка,д а речем. :0
25 Юли 2017, 11:40
Много съм доволна, аз имам такава. Пускам я докато отивам да пазарувам, има някои неуспехи, не се справя с ъглите и обикаля на случаен принцип но я пускам всеки ден и не се е случвало да се събира боклук.
14 Авг 2017, 00:32
penny написа:Re: Прахосмукачка – робот имате ли впечатления?
от Monika_Spasova » 21 Юли 2017, 13:16
Много ги харесвам, но са скъпи. голямо е удобство, до колкото знам тя сама може да се изключи така че спокойно може да се пусне и да се иде на разходка,д а речем. :0
Аз също съм много запалена по тези прахосмукачки. Ето
виж , тук има доста голям избор и не са скъпи. Една приятелка си взе от този сайт прахосмукачка за 600 лева. Върши ѝ страхотна работа. Тя е най-модерната домакиня в квартала с тази прахосмукачка робот.
21 Авг 2017, 11:17
Ама хич не са скъпи 600 лева. Отгоре нав сичкото модерните прахосмукачки ги правят едва смучат, ужас направо, не може да си купи човек силна прахосмукачка да му чисти. Не бих дала 600 лева и нагоре за такива нещо. п.п не виждам да си пуснала активен линк към мястото с прахосмукачките....
21 Авг 2017, 15:25
и на мен ми харесват, но се чудя заради това, че наистина сега ги правят по някакви странни стандарти и прахосмукачките са доста слаби, затова не смея да се разделя с моята.
21 Авг 2017, 17:34
няма смисъл от никакви прахосмукачки. уж засмукват по-големите боклуци, но само разпръскват по-малките и реално целият ни дом е в прах, който не виждаме.
22 Авг 2017, 09:33
m0n4eto написа:няма смисъл от никакви прахосмукачки. уж засмукват по-големите боклуци, но само разпръскват по-малките и реално целият ни дом е в прах, който не виждаме.
е, с метлата е още по-зле, прахосмукачките вършат достас работа не може да се отрече, но докато не се мине с парцал да се избърше пода с препарат и/или вода, то няма как да се почистят. Това се отнася и за мебелите, трябва да се бърше праха, само на прахосмукачката не може да се разчита.
08 Сеп 2017, 15:35
същата работа е и с метлата, и с прахосмукачката. Прахосмукачката засмуква големите боклуци, но разпръсва миниатюрен прах навсякъде по стаята. Ние не виждаме този прах с просто око, но той е навсякъде и в големи количества. Гледах презентация по въпроса и показаха за какво става въпрос - кърпичката, с която демонстрираха стана чисто черна с няколко пласта миниатюрен прах след почистване с прахосмукачка точно. Живеем сред страшни бацили.