Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
Правила на форума
Добави отговор

Re: По какви критерии избирате обувките с ток?

12 Фев 2017, 10:00

Веднъж съм си намирала хубави обувки, които да ми бъдат удобни, заспаха ми на крака, иначе все ме боли, особено възглавничките и колената. истиснки кошмар ми е носенето на високи обувки, а толкова ги харесвмам.

13 Фев 2017, 17:10

Много трудно, явно кракът ми е неспецифичен, създава ми трудности изборът на подходящат аобувка.

25 Фев 2017, 23:23

И на мен ми изглеждаха високи, но са много удобни и издържам дълго с тях.

27 Фев 2017, 14:36

Аз имам лимит за височината. Като я обуя и усетя, че се чувствам като на кокили, значи не е за мен. По-средни височини понасям :smile: .

27 Фев 2017, 19:43

хаха, понякога наистина е много грозно ...

12 Мар 2017, 10:33

Много жени не знаят как да ходят на обучки на ток, но въпреки това ги носят. С присвити колене, сякаш се качват по стълби, това не е красиво. не знам не забелязват ли, че ходят смешно, дори и на високи обувки, стъпването трябва да е от петата към пръстите, а не обратното.

12 Мар 2017, 10:54

Много харесвам много високите обувки, но изобщо не мога да ги нося. А така се възхищавам, като видя жена отлкова добре да се чувства в тях, че чак да може и да тича. :mrgreen:

05 Апр 2017, 13:49

Като Кари Брадшоу :grin: :grin:

14 Юли 2017, 09:24

anetageorgieva написа:Като Кари Брадшоу :grin: :grin:

Tя Кари носеше сандали и с дебело палто :mrgreen: Нейната страст към обувките направо ме оставя без думи..

Re: Обувки на висок ток или обратното?

26 Юли 2017, 11:00

Предпочитам съвсем лека платформа, може би около 3-4 см, това е най-добрата височина за стъпване на крака, не е добре да се подбиват петите, нито пък е полезно носенето на много високи обувки. Затова съм се спряла на този вариант.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10