Lyomi написа:От дете имам този проблем с високия свод, с порастването ми това се задълбочаваше, а сега не мога да намеря удобни обувки с висок ток!
Наскоро си търсих по-елегантни, съответно и удобни обувки на висок ток, но които и да премеря не вървят по извивката на стъпалото ми. Не мога да намеря такива, на които стелката да прилепва по сводът и по този начин стои във въздуха, а аз се чувствам нестабилна!
При по-отворени обувки, направо се получава една дупка между свода и обувката, което за мен е красиво, но е меко казано неудобно!
Дали ще мога някъде да си намеря удобни обувки с висок ток, но и за висок свод?
Или пък има някакви стелки, които да поддържат високия свод, до сега не съм виждала такива?
Можете ли да ми дадете информация за марка или магазин, сайт, където мога да намеря удобни обувки или стелки?
pepa1974 написа:Lyomi написа:От дете имам този проблем с високия свод, с порастването ми това се задълбочаваше, а сега не мога да намеря удобни обувки с висок ток!
Наскоро си търсих по-елегантни, съответно и удобни обувки на висок ток, но които и да премеря не вървят по извивката на стъпалото ми. Не мога да намеря такива, на които стелката да прилепва по сводът и по този начин стои във въздуха, а аз се чувствам нестабилна!
При по-отворени обувки, направо се получава една дупка между свода и обувката, което за мен е красиво, но е меко казано неудобно!
Дали ще мога някъде да си намеря удобни обувки с висок ток, но и за висок свод?
Или пък има някакви стелки, които да поддържат високия свод, до сега не съм виждала такива?
Можете ли да ми дадете информация за марка или магазин, сайт, където мога да намеря удобни обувки или стелки?
При висок свод е важно стелката вътре да е ортопедична и да повдига извивката, по същия начин както и при нисък свод, с тази разлика, че и пръстите трябва да са ти повдигнати, тоест за теб е най-добре висок ток с платформа.
В нвикакъв случай на Тендец-това са най-големите боклуци! Уважавайте малко краката си, за да ви слушат и те!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта