joremimi написа:моята лекарка по телефона ми преписва принципно ГИНАСОЛ ( мисля че така беше ) и минава за дълго време , но сега мислех да пробвам Дактарин
ilina написа:Бих искала да помоля за съвет. Предписаха ми Гино - дактарин . В листовката пише , че е най - подходящо приложението вечер, но трябва ли да го измия когато се събудя или да го оставя... ? Благодаря предварително.
radst написа:KALIEV PERMANGANAT E EDINSTVENOTO UNIVERSALNO RE6ENIE-PREDI IMAH TE4ENIE KOETO SAS ZASILENATA SI KISELINNOST PONIAKOGA USPIAVA6E DORI DA IZBELI CVETA NA CVETNOTO BELIO NAMESTA NO KALIEVIAT PERMANGANAT OPRAVI VSI4KO.
NE BARZITE S LEKARI I ANTIBIOTICI ZA6TOTO SE PRIVIKVA,TE4ENIETO STAVA VAPROS NA IMUNNA ZA6TITA A NE NA BAKTERIA I TOGAVA I PROMIVKITE NIAMA DA POMOGNAT S KAKVOTO I DA E A ANTIBIOTIKAT VE4E SA6TO.I 6TE SE 4UDITE KAKAV E TOZI BI4 BOZI KAKTO POVE4ETO ZENI OT GORNITE IZKAZVANIA
desita@ написа:Имам бяло течение от 10 години,много лекарства съм изпробвала,естествено всички изписани от доктор,нищо не помага.
Назад към Акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта