ivan.stoqnov написа:туй здравословно хранене всички сте се побъркали по него еййй, забравихте цяло поколение което сме яли банички с боза и мазни милинки... Сега времето е друго разбирам, ама киноа и авокадо ли очквате да дават на децата в училище. И много съм далеч от мисълта ,че повечето от сегашните родители знаят какво е здравословно въобще. Туй че сте намазали филиите у дома и сте ги пратили в кутия на детето си не значи че това е здравословна храна, а просто е домашна в което няма нищо лошо де. Ама седнем станем здравословно та здравословно, за едни да яде мазни мръвки е здавословно, за друг само сурови зеленчуци, че то може ли на всички ви някой да угоди?
ivan.stoqnov написа:Че от къде да дойде това подобрение, бе хора... Аз бях изумен как може да се дава за закуска в училище снакс, сок и сладко десертче на децата, след като и туй открих в чанатат на сина ми миналата година, но явно може... Вече нищо не може да ме учуди.
Rali_hr написа:ivan.stoqnov написа:Че от къде да дойде това подобрение, бе хора... Аз бях изумен как може да се дава за закуска в училище снакс, сок и сладко десертче на децата, след като и туй открих в чанатат на сина ми миналата година, но явно може... Вече нищо не може да ме учуди.
Тези неща не са от безплатните закуски, но може да са почерпка, да не говоирим, че има лафки в самите училища, от където децата могат да си купуват много сладки и вредни глупости.
На децата им дават мазни закуски, филии с кофти салам.
По-добре дори и филия, да е поне с купени у дома колбаси, за да се знае какво точно слагаме на децата си в чантичката.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта