Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои са най-дразнещите ЖЕНИ?

30 Май 2018, 17:51

Най-дразнещите жени са комплексираните! Тези които имат комплекси и не харесват нещо в себе си и затова си го изкарват на околните. Затова гледам да дружа само с приятелки, които са позитивни и удовлетворени от всичко в себе си!

31 Май 2018, 15:56

nefertiti написа:Най-дразнещите жени са комплексираните! Тези които имат комплекси и не харесват нещо в себе си и затова си го изкарват на околните. Затова гледам да дружа само с приятелки, които са позитивни и удовлетворени от всичко в себе си!

Познавам едно такова жУвотно. Постоянно се превъзнася колко е зле, как мрази хората, себе си и всякакви неща които принципно трябва да се обичат, и очаква публиката да я обори: "Ама не бе скъпа, ти си прекрасна невероятна, незаменима" и тн. Никой не е застрахован от комплекси, за мен тва си е нормално. не може да сме идеални като нито живеем нито сме расли в идеален свят. ама разни тънки манипулацийки ш ма извиняватИ :bump:

31 Май 2018, 16:06

Така е няма по-досадно от това, да трябва да се занимаваш с някакви такива мрънкала и хейтъри. Но някои хора са просто несигурни и не могат да приемат, че са добри и способни в нещо и имат нужда понякога човек да им помага.

22 Юни 2018, 12:02

Ами какво да кажем за злобните дребнави фръцлички, които демонстрират някакъв стандарт, ама душичките им мижави се пръскат от злоба и въобще не им върви точно поради тая ЗЛОБА!

11 Юли 2018, 18:02

Аз пък най-мразя типът кифлички, че някои от тях повече приличат на месенички спор няма. Ама маникюрчета, причесчички, масажчета, а всъщност това е една загуба на пари, които могат да се вложат в нещо по-смислено, като въдици за риболов например :grin: Шегичка малка, но в главтата си нямат мозък за 5 ст, а харчат 50 лв за прическа , как да не се ядоса човек :cussingblack:

13 Юли 2018, 16:26

Мразя всички жени, които не ми пускат :wink:

13 Юли 2018, 17:48

Петър Георгиев написа:Мразя всички жени, които не ми пускат :wink:

:dreads: Сигурно имаш дълъггггггггггггг списък :lol:

Re: На жената мястото е в кухнята - съгласни ли сте?

25 Окт 2018, 12:19

Не съм съгласна.
Съвременната жена работи също както го прави и мъжът. Прибира се вкъщи и е нормално там задълженията да са поделени. Или поне част от тях да поеме мъжа.
Сега, моят съпруг ме е помолил най-човешки да не глади, защото не му се получава. И това е ок. Но иначе почти всичко прави, когато трябва, а аз не мога или съм уморена.
А жената да стои само вкъщи, като роб - не го разбирам и не го приемам. Тя също иска да се развива и да има социален живот.
Тези патриархални разбирания явно още са живи, а мислех че мъжете, които разсъждават така вече са рядкост :roll:

09 Ное 2018, 12:35

Всеки е свободен да бъде където си поиска. В хола, в кухнята, в банята :mrgreen: Аман от отживелици! Готвя когато имам време и сили. Ако ли не - обираме каквото е останало в хладилника, о, ужас :lol:

07 Дек 2018, 13:45

То и на мъжа мястото е там, ако иска да яде :lol: Всичко се дели. Който когато има време. Много се радвам че не живея в предишни епохи, когато жената е била само и единствено домакиня, угаждаща на мъжа си за всичко. В името на семейното спокойствие.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 41