Дали можем да предотвратим слагането на очила в една по-късна възраст, само с упражнения?

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Дали можем да предотвратим слагането на очила в една по-късна възраст, само с упражнения?

Мнениеот Alex_mor » 12 Авг 2016, 10:24

Най-добре е на 1 час работа на компютър да има поне някоко минути, в които се стои със затворени очи, за да си починат.
Alex_mor

Re: Дали можем да предотвратим слагането на очила в една по-късна възраст, само с упражнения?

Мнениеот black » 18 Авг 2016, 17:10

Alex_mor написа:Най-добре е на 1 час работа на компютър да има поне някоко минути, в които се стои със затворени очи, за да си починат.

Така най-добре, но кой го прави? Никой не се и сеща :lol: ! Повече морковки и това е.
black

Мнениеот Stefany_Nik » 14 Дек 2018, 17:08

Лекар ми е казвал какви упражнения да правя, за да не става лениво окото, но чак да избегнеш очила, не вярвам.
Stefany_Nik

Мнениеот Dalia » 14 Дек 2018, 18:53

Аз зная че с вързстта, много се променят очите. Баба ми например махна очилата и започна да си вижда нормално. За упражнения не съм чувала, може да има някакви по-скоро за отмора н аочите, ама чак да премахнат нуждата от очила, не ми се вярва.
Dalia

Предишна

Назад към Общи здравни теми