01 Мар 2018, 16:58
Истината е, че майка ми и една от най-близките ми приятелки не го харесват, ама изобщо. Постоянно ми повтарят, че си губя времето с него, че в морето има много риба, че бил парясник (това е приказка на майка ми)... И въпреки силните си чувства, макар и все още млади, малко се разколебавам. Знам, че не трябва да слушам съветите на хората, но когато много хора ти казват едно и също нещо, малко или много се замисляш. Дали пък наистина не са прави?
02 Мар 2018, 11:38
Само времето ще ти помогне да разбереш какво можеш да очакваш от тази връзка.
02 Мар 2018, 15:14
В случая, като гледам не е проблем разликата във възрастта, проблем е конкретния човек какъв е. Представяш ли си цял живот да трепериш за всяка дума, да не можеш да бъдеш себе си, да се притесняваш винаги да не го засегнеш, да се чувстваш глупава, и той да те оставя да се чувстваш по такъв начин. На мен ми изглежда като онея мамини синчета, които са отгледани от нашите баби, дето не могат да си намерят зад**ка с карта. Изобщо не ти трябва такъв човек.
Аз съм имала връзка, в която трябваше да се държа по-различно, да продължи дълго време за тийн годините ни - цели 3, но в края не го понасях този човек изобщо и мисълта да дишаме близо един до друг ме дразнеше. Не може да си цял живот друг... затова човек, трябва да намери този, с който ще бъде себе си.
02 Мар 2018, 18:49
Бягай далече, не се шегувам, ако е само мимолетно влечение ОК, но ако искаш бъдеще с този мъж, няма да стане. Имам доста познати с твоя "проблем", един пример, момичето беше на 22, а мъжът й на 47 (да, семейство са от доста години). Майка й направи всичко възможно да ги раздели, тъй като беше на нейната възраст, но избягаха и направиха сватба без нейните родители. Днес, тя е жена на 38 години, а той на 63, от скоро пенсионер. Тя иска да излезе на дискотека с него, той заспива в 22 часа, иска да отидат на ски, той й казва, че дори не може да ходи вече, а тя за какви ски му говорила... Много пъти ми е споделяла, че на нея точно сега й се живее, сина им вече е студент и имат цялото време на света, а той предпочита да си стои вкъщи, да гледа новини и да чете вестници. Не бих ти пожелал такъв живот!
04 Мар 2018, 10:49
Dominator написа:Бягай далече, не се шегувам, ако е само мимолетно влечение ОК, но ако искаш бъдеще с този мъж, няма да стане. Имам доста познати с твоя "проблем", един пример, момичето беше на 22, а мъжът й на 47 (да, семейство са от доста години). Майка й направи всичко възможно да ги раздели, тъй като беше на нейната възраст, но избягаха и направиха сватба без нейните родители. Днес, тя е жена на 38 години, а той на 63, от скоро пенсионер. Тя иска да излезе на дискотека с него, той заспива в 22 часа, иска да отидат на ски, той й казва, че дори не може да ходи вече, а тя за какви ски му говорила... Много пъти ми е споделяла, че на нея точно сега й се живее, сина им вече е студент и имат цялото време на света, а той предпочита да си стои вкъщи, да гледа новини и да чете вестници. Не бих ти пожелал такъв живот!
Много добре казано! Разликите в годините в един момент стават твърде осезаеми! Най-добре е колкото се може по-близки възрасти,така гарантирано ще сте щастлива двойка, на 40 години наистина може да се живее, но на 63 вече е .. трудно. В началото е романтика, а и гледай ти какъв кеф, на по 40 години хората вече са реализирани, и изведнъж ти на 25 си намираш някой чичко с възможности и тук не говорим за богат, ами такъв, който може да си позволи да вечеря навън, има устроен живот, всичко е много по-спокойно и сякаш по-лесно, ама като легне чичкото един ден сеналага да го гледате като ваш родител, а не като партньор. Все пак, това не е Хю Хефнър, та да има още 92481 зайчета, които да могат да се грижат за него в старостта му.
12 Мар 2018, 16:46
Ние май стресирахме момичето. Но дано все пак е успяла да вземе решение за себе си.
23 Май 2018, 15:26
Момиче забавлявай се, пробвай с по-възрастен и по-опитен мъж, ще ти хареса
Но за връзка или нещо повече не се поддавай
03 Яну 2019, 16:44
А, да, бе, водят те...Едва свързват двата края, повечето са самотници, облечени в мрачни дрехи, какъв ти секс. Бях чела че българските пенсионери са едни от най-мрачните и тъжни хора по света. И не е изненада, предвид мизерията, в която живеят повечето.
03 Яну 2019, 17:22
Че само британските пенсионери ли имат активен сексуален живот? По-голяма щуротия не бях чувала

А какво ще кажете за американските и германските или китайските? Освен ако нямате предвид за активния сексуален живот, който им предлага живота в България с нищожните им пенсийки.
07 Яну 2019, 10:52
Средностатистическият български пенсионер мисля че просто иска да оцелее. Какъв секс?!
Да, пенсионерите на запад може и да се радват на секс, ама тукашните, милите, само им е до това.