Добави отговор

Re: Епидурална или спинална упойка да избера при раждането?

19 Фев 2019, 12:57

Съгласна съм. Едно време като не е имало обезболяващи, как са раждали нашите баби? В днешно време е напълно възможно да се роди съвсем естествено, стига до теб да е екип от професионалисти, които да отделят нужното внимание и спокойствие за жената по време на раждането.

20 Фев 2019, 12:20

Дано суетата на днешните раждащи жени отстъпе на здравия разум, за да им напомни, че природата така ни е проектирала, че да раждаме естествено.

21 Фев 2019, 17:59

Tinki написа:Съгласна съм. Едно време като не е имало обезболяващи, как са раждали нашите баби? В днешно време е напълно възможно да се роди съвсем естествено, стига до теб да е екип от професионалисти, които да отделят нужното внимание и спокойствие за жената по време на раждането.

По принцип е така, но винаги трябва да става под наблюдението на лекар. Защото ако се получат усложнения...

22 Фев 2019, 17:49

renetka написа:Дано суетата на днешните раждащи жени отстъпе на здравия разум, за да им напомни, че природата така ни е проектирала, че да раждаме естествено.

Недей да съдиш, според мен не е от суета, а от незнание и страх. Ако има кой да те подготви предварително, че не е толкова страшно, според мен повечето ще предпочетат нормалното раждане.

27 Фев 2019, 16:43

Според вас възможно ли е раждане без абсолютно никакви упойки и помощни вещества? Както едно време?

05 Мар 2019, 12:03

Възможно е и аз съм живия пример :wink: Не са ми слагали никаква упойка и си издържах. Сигурно зависи и кой колко болка може да понесе, но не смятам, че е било нещо зверско, та да не мина без упойка. Бебето беше голямо, имах трудности при самите напъни, но това продължи минути. Иначе се издържа. Лично при мен беше така.

05 Мар 2019, 18:20

Влади написа:Възможно е и аз съм живия пример :wink: Не са ми слагали никаква упойка и си издържах. Сигурно зависи и кой колко болка може да понесе, но не смятам, че е било нещо зверско, та да не мина без упойка. Бебето беше голямо, имах трудности при самите напъни, но това продължи минути. Иначе се издържа. Лично при мен беше така.

Имаше ли разкъсвания и шевове?

06 Мар 2019, 16:03

Влади написа:Възможно е и аз съм живия пример :wink: Не са ми слагали никаква упойка и си издържах. Сигурно зависи и кой колко болка може да понесе, но не смятам, че е било нещо зверско, та да не мина без упойка. Бебето беше голямо, имах трудности при самите напъни, но това продължи минути. Иначе се издържа. Лично при мен беше така.

Браво на теб! Малко са жените, които ще се подложат на това. Къде ражда? Направо се учудвам, че си попаднала на лекар, който да уважи решението ти да родиш естествено.

12 Мар 2019, 17:04

Браво на тебе, като казваш голямо, че е било бебето, колко все пак?

12 Мар 2019, 19:03

Има и други методи за справяне с болката при раждане.
https://www.facebook.com/SvetiLazarHosp ... 6/?__xts__[0]=68.ARBp6UWd8n0pCLZF5s6kJoKzAbfACbnYCyXVbJrZDWksW6LBsGQdfMMZdhOlpq9E77M0ArPz7EzMbwRnTknDvQqEyyBuD7bl-wyGmounpjHHawTzKCbxRNKQeoHQI0F9Jekx9meUlKSsmne7e46Y118azjBDpflBvSY5s4KuO2GVC4qXrAtGJ1H9zKbU_hWeCQygQdjj7m7AhViAe4-cvMA08bBttNvXjJd0y1V-7D8PSjGW5ZmOU0ArSOzXAS_8rJN7eHXSS811M0OY9-oqfqNZ6VkTgjD5QiIOhlSGxIe2UUEDpzIamzbycLxoVrCElg5KnDBSQdDzDlT68nqlegpRrMaeoeQk618BJw&__tn__=-R
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 28