Сериозен въпрос за кетамина

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Сериозен въпрос за кетамина

Мнениеот Ketamine » 11 Окт 2013, 17:26

Значи до скоро вземах кетамин като болкоуспокояващо е ето пристрастих се много ми е скъпо по 35 лв за 8 таблетки кажете нещо с подобен и взривоопасен психоактивен ефект и да е нещо по ефтино ? :geek: :geek: ии лекарят ми не го интересувало не можел да ми предлага легални наркотици пф .. да ме доведе до тук и да ме остави
Ketamine

Re: Сериозен въпрос за кетамина

Мнениеот The_The_Ramone » 11 Окт 2013, 20:30

Кетаминът е ветеринарно лекарство, упойка за коне. Трябва да си луд да го пиеш!
The Game Will Never Be The Same
Аватар
The_The_Ramone

Мнениеот Ketamine » 11 Окт 2013, 23:26

The_The_Ramone написа:Кетаминът е ветеринарно лекарство, упойка за коне. Трябва да си луд да го пиеш!

Конската упойка е фентанил кетаминът е котешки валиум той подпомага спокойствието и съня на котките а хората ги вкарва в състояние на транс
затова питам има ли толкова силно лекарство което да води до такова състояние на по изрядна цена и да не е антидепресант подобно на салвия дивинорум (която е за пушене )
Ketamine

Мнениеот FramarLekari » 25 Фев 2014, 19:14

Ketamine написа:Значи до скоро вземах кетамин като болкоуспокояващо е ето пристрастих се много ми е скъпо по 35 лв за 8 таблетки кажете нещо с подобен и взривоопасен психоактивен ефект и да е нещо по ефтино ? :geek: :geek: ии лекарят ми не го интересувало не можел да ми предлага легални наркотици пф .. да ме доведе до тук и да ме остави

Здравейте!

Не бъдете безотговорен към Вашето здраве. Потърсете специалист, с който ще се справите с проблема!

С уважение,
Фрамар
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari

Мнениеот jaleebi22 » 29 Дек 2014, 10:56

Виждам, че в момента не е наличен в онлайн аптеката на Фрамар, но най-вероятно биха могли да ти го доставят. Свържи се с онлайн отдела им..........!!!!!!!!!!!!!
You can get score highest marks in six sigma green belt dumps exam using prince2 foundation course and test king which are prepared by top certified professionals, Test king ccna wireless training; both are marvelous in www.the-bac.edu
jaleebi22

КЕТАМИН без рецепта в София?

Мнениеот gom092 » 06 Апр 2021, 02:10

Възможно ли е да закупите кетамин без рецепта в София?
gom092

Назад към Общи здравни теми