Andrey написа:Странно ще ми е да видя някоя мома, която има нужда от отлепяне, наистина малко .. не знамне мога да възприема идеята сякаш.
Neven498 написа:Преди си бях поръчвала от един китайски сайт подобен, но не се чувствах комфортно. Гледах наскоро, че са пуснали и нормални сутиени, но със силиконови "крилца" като този. За тежки бюстове не мисля, че са подходящи.
kauda написа:Neven498 написа:Преди си бях поръчвала от един китайски сайт подобен, но не се чувствах комфортно. Гледах наскоро, че са пуснали и нормални сутиени, но със силиконови "крилца" като този. За тежки бюстове не мисля, че са подходящи.
това изглежда много странно! Не мога да ги възприема тези сутиени...
Neven498 написа:Малко странно изглеждат, наистина. Дамите с по-малко бюстове спокойно могат да минат и само с лепенки за зърната, там поне притесненията са по-малко
qwerryyy написа:Много сам и странни и не бих носила подобен тип сутиен!Наистина през цялото време ще се притеснявам дали ще са ми удобни и дали всичко ще ми е наред, дали няма да паднат някъде?
Lili_pili написа:qwerryyy написа:Много сам и странни и не бих носила подобен тип сутиен!Наистина през цялото време ще се притеснявам дали ще са ми удобни и дали всичко ще ми е наред, дали няма да паднат някъде?
Досега не ми се е случвало да ми падат, единствения дискомфорт е, че държат доста топло
dejavu написа:Lili_pili написа:qwerryyy написа:Много сам и странни и не бих носила подобен тип сутиен!Наистина през цялото време ще се притеснявам дали ще са ми удобни и дали всичко ще ми е наред, дали няма да паднат някъде?
Досега не ми се е случвало да ми падат, единствения дискомфорт е, че държат доста топло
Как така, та те нямат дори гръб или просто спарва самата материя?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта