Но задължителна ли е? Има ли връзка между храненето на бебето и интелектуалното му развиетие в бъдеще? Какво излиза, че ако не можеш да кърмиш бебето и не го храниш правилно, то бебето е обречено да стане едно обикновено глупаво дете ли?!
 Не се ли възпитава интелектуалното му развитие след раждането, или идва като  манна небесна чрез кърменето? Вярвате ли в това?  Да си призная, свързвам кърменето със силен имунитет, но не и храненето да оказва влияние на интелектуалното развитие на бебето!
  Не се ли възпитава интелектуалното му развитие след раждането, или идва като  манна небесна чрез кърменето? Вярвате ли в това?  Да си призная, свързвам кърменето със силен имунитет, но не и храненето да оказва влияние на интелектуалното развитие на бебето!   Колкото и да ми се иска да кърмя бъдещото си дете, то не съм сигурна дали ще мога, а това нима означава, че ще имам глупаво дете?!?!
  Колкото и да ми се иска да кърмя бъдещото си дете, то не съм сигурна дали ще мога, а това нима означава, че ще имам глупаво дете?!?! Вярвате ли, дали има връзка между храненето на бебето и интелектуалното му развитие в бъдеще?

Колко кърмени циганчета има, ама не сме видели да пращят от акъл! Важното е какво се случва след като излезнат от кърмаческа възраст с децата и с мозъка им, а не какво са яли!
 Колко кърмени циганчета има, ама не сме видели да пращят от акъл! Важното е какво се случва след като излезнат от кърмаческа възраст с децата и с мозъка им, а не какво са яли!