lyni написа:Здравейте д-р Кисьова,
имам бебе на 1.г и 3м. с множествена алергия към протеини, която се откри и лекува едва преди месец. От раждането е със слуз в акото и тежки диарии при въвеждане на нови храни, има анална фисура от септември 2015. Лечението го започнахме едва сега, пие специално мляко (аминокиселинно), без друга храна минимум за 6 седмици. От млякото получи запек, а лекарката каза че трябва да се изхожда всеки ден и да слагам свещички. Искам да ви попитам трябва ли да лекуваме аналната фисура, към какъв специалист да се обърна ако трябва, могат ли да се използват свещичките редовно. Нямам вариант с даване на разхлабващи храни или други лаксативи през устата.
Благодаря ви много!
Натали.Христова написа:Здравейте бебето ми е на 3 месеца и половина от около 2 седмици страда от запек изхожда се на няколко дни с моя помощ на кърма е и дохранвам с фризолак педиатърката каза да го смесвам с фризовом но пак не помогн а казаха ми да спра фризолака и да давам само фризом а тя ми вика че ще получел разтроиство само от фризовома това възможно ли е ?
anna.bogoeva написа:Здравейте, синът ми е на 4 месеца и от може би повече от месец започна да се изхожда много рядко. В началото му помагах с термометъра, но вече не действа. Случва се и сам да се изходи на 3- 4 дена, но сега не е акал вече от 10 дни. Има и газове. Пропуснах да спомена, че е изцяло на кърма. Какво да правя и до колко дни е нормално да не се изхожда?
Mon_ton написа:От както захранвам малката и тя има подобни проблеми и то нерядко. :( Не знам какво мога да напаря, за да подобря перисталтиката ѝ.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта