liubka77 написа:Здравейте,от 6 дни моето дете,което е на 1,2г има кашави изпражнения направих консулт в съботата в СЦ и ни назначиха Зинат,ентерол,смекта,пробиотик!Имаше еднократно висока температура 38,8 само вечерта първата и след това не!Не може да пие антибиотика и затова отидохме до педиатъра и сменихме на Суметролим,но малката отпадна и не иска да се храни!Пускаха и за обезводняване изследвания и не е!Пие много вода но спира да се храни!В същото време и излизат 2 долни кътника и един горен възможно ли е тя да не е с вируса от,който я лекувам,а да е от зъбките?
LUIZAANT написа:Здравейте, детето ми е на 11 месеца, не може да се изхожда с дни и като тръгне има голяма болка. Така е от 3 седмици, водих го на лекари - педиатри , казват лактоза, свещички, сливи и така нататък, но детето се мъчи, нищо не помага, моля дайте мнение, какво да правя
tina.petrova написа:Здравейте!
Дъщеря ми е на 1г и 4м. и има запек от 3 месеца.Изхожда се всеки ден,но с голяма напъване и някой път е придружено с болка.Имаме и фисура.Изхожданията са и по-скоро,като гъста каша.Имат мирис на развалено и вкиснато.При всеки напън за изхождане повръща малко или чувам как храната и се наддига до гърлото.Откакто сме с този проблем я подложих на разхлабваща диета,но стана злояда и няма много апетит в момента.Пие по 300-400мл вода и още към 200мл сок,защото от плодовете яде само пъпеш.За около 5м обаче не е качила и един грам.Все още си е 9 700.Давала съм всякакви разхлабващи сиропи и пробиотици,но освен да не спи от колики и да се превива от болка в корема,друг ефект не се постига.
Когато беше на 5м ни поставиха диагноза АБКМ и спазвахме диета 6м и после ни казаха да почна да я захранвам с млечни.Симптомите тогава ни бяха 24 часови колики,пенести и лошо миришещи изхождания,понякога изцяло слузести и повръщане понякога ,като извара.
Имам съмнние,че откакто и въведох млечните се започна този ад.Въпроса ми е възможно ли е да е вследствие от алергията?
Благодаря предварително!
SunRain написа:Здравейте!
Бебето ми е на два месеца до преди две седмици имаше много силни колики, давах еспумизан, инфакол, абоколикин, имаха временен ефект. От пет дни не съм давала никакви капки. Бебето акаше по два три пъти на ден, но от няколко дни ака трудно много се напъва и ака по веднъж но доста обилно. Какво ще ми препоръчате за проблема с трудното изхождане, няма запек просто ака трудно? Капките биогая подходящи ли са? Да продължа ли да и давам абоколикин? Благодаря предварително!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта