Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
23 Юни 2015, 15:26
Ами с чаршафите ви какво става? :Р
23 Юни 2015, 16:31
svetlozara написа:Ами с чаршафите ви какво става? :Р
Е ти няма да се намажеш веднага като си лягаш, а след банята. Стоиш и той попива, не е чак толкова страшно, а и не се мажи като че ще правиш мекици
19 Юли 2015, 09:44
Rali_hr написа:Зехтина само на салатата го слагам, но наиситна може и да се мажем с него. Като бебета мазах главичките на децата ми със зехтин, за да им се махнат люспите от главата

Аз започнах и като готвя да слагам зехтин
22 Юли 2015, 14:47
Lisica написа:svetlozara написа:Ами с чаршафите ви какво става? :Р
Е ти няма да се намажеш веднага като си лягаш, а след банята. Стоиш и той попива, не е чак толкова страшно, а и не се мажи като че ще правиш мекици

Ще пробвам!

Дано да ми помогне
14 Авг 2015, 12:51
Не се притеснявайте толкова за посудата, а си гледайте собственото здраве, ако имате големи опасения сложете си една стара хавлиена кърпа и спете върху нея
18 Авг 2015, 12:02
Snejna написа:Не се притеснявайте толкова за посудата, а си гледайте собственото здраве, ако имате големи опасения сложете си една стара хавлиена кърпа и спете върху нея

Да, това е вариант, но да си е памучна и мекичка, ама за тези, които се мажат целите със зехтин, да ти кажа - няма спасение!
20 Сеп 2015, 15:17
Правила съм процедурата с шарлан около 20 дни. Това, което ми направи впечатление е, че в началото на процедурите мазнината се втечнява много бързо и става млечно бяла. При почистване на устната кухина с четка и паста за зъби се отмива без остатък. При мен на 16-18 ден от началото на процедурите се получи много силна болка в областта на бъбреците и черния дроб. Въпреки, че това е признак за прочистване именно на тези органи аз не можах да изтърпя болките и на 20-я ден спрях процедурите. Вероятно метода действа, необходимо е повече търпение и воля. Останаха като резултат обаче, снежно белите зъби...
22 Сеп 2015, 13:20
Mamy написа:Правила съм процедурата с шарлан около 20 дни. Това, което ми направи впечатление е, че в началото на процедурите мазнината се втечнява много бързо и става млечно бяла. При почистване на устната кухина с четка и паста за зъби се отмива без остатък. При мен на 16-18 ден от началото на процедурите се получи много силна болка в областта на бъбреците и черния дроб. Въпреки, че това е признак за прочистване именно на тези органи аз не можах да изтърпя болките и на 20-я ден спрях процедурите. Вероятно метода действа, необходимо е повече търпение и воля. Останаха като резултат обаче, снежно белите зъби...
Прекрасно, че дава ефект и много неприятно, че не ти е понесло,а. всъщност 20 дни не са ли напълно достатъчни за пречистване, по принцип колко време се прави?
23 Сеп 2015, 12:53
А прави ли си след това изследвания, установи ли на какво се дължи болката?
28 Сеп 2015, 15:19
Аз съм с мазна коса и мазна кожа на лицето - мога ли да използвам зехтин или не е подходящ за мен?