Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Къде бяхте по време на земетресението, как го усетихте?

26 Май 2014, 16:11

Бях си на кафенце и си тъкмо си мислих, че не съм яла и започна да ми се вие свят, ама не ми се виело свят, а земетресение имало :D е, нищо страшно, де ;)

28 Май 2014, 14:50

Нищо не усетих, бях на гости и чак по-късно научихме, че имало земетресение

05 Юни 2014, 13:19

аз спах на една ъгловка.и земетресението ме събуди..започна силно да се люлее цялото ми легло и щорите се удряха по стъклата на прозорците..отворих очи защото си помислих,че някой ме люлее и тресес леглото,но уви,разбрах,че е земетресение.а майка ми понеже е с кръвно налягане си помисли,че и е станало нещо лошо..всички много се изплашихме..мъжът ми и той спеше след нощна смяна и нищо не усети.разбира се ,аз го събудих когато земетресението спря... :? уплашихме се доста де... :?

12 Яну 2015, 15:39

Аз също спах по време на това въпросно земетресение бях болен :) :mrgreen:

14 Яну 2015, 15:34

Много ме е страх от земетресения, за щастие, досега не съм усещала, но и дори самата аз нещо да се разтреперя несъзнателно и решавам, че има земетресение. :roll:

Какво правите при земетресение, преди да пишете във фейсбук?

06 Фев 2015, 10:53

Знаем каква е модерната практика, когато има земетресение - първата ни работа е да напишем във Фейсбук "Усетихте ли го?" :lol:
Обаче аз питам, когато положението е такова...

Earthquake.jpg
Earthquake.jpg (15.82 KiB) Прегледано 1218 пъти

..явно по-сериозно, какво правите? :?: Знаете ли как да се предпазите по време на земетресение, или това са част от забравените уроци от училище? :roll: Моите спомени са, че трябва да застанем до вътрешна стена на жилището си под вратата, или пък под масата, под някое бюро, но в никакъв случай да не тръгваме по асансьора да бягаме. :!:
Вие какво правите, когато има земетресение, паникьосвате ли се, следвате ли съветите или бързате да упоменете във фейсбук, че сте преживели един земен трус? :mrgreen:

Re: Какво правите при земетресение, преди да пишете във фейсбук?

06 Фев 2015, 11:38

Много се страхувам от земетресения, ако ви кажа, че живея в огромен 12 етажен блок, с височината на 14 етажа и все си представям как ще ме размаже, голяма съм паника, моля се нищо да не се случи! Но на първо време бих застанала под някоя вътрешна стена и ще стискам лапето и ще се моля. :mrgreen:

06 Фев 2015, 12:20

Глупости, първо пиша у фейса, преди да спре нета. :mrgreen:

06 Фев 2015, 13:08

Ужас! Наистина напоследък първо се минава през мрежата, после се хвърляме под масите. :) Аз последното по-силно земетресение, което усетих беше през май, лежах болна у нас и се зачудих що и кой ми рита леглото, за щастие нищо друго не се усети.

06 Фев 2015, 14:53

Наистина е трагично какво правим най-напред. Аз за щастие не съм имала сблъсък с истинско земетресение, може би най-напред ще си вземе телефона и ще се намуша някъде ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5