Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво правите при земетресение, преди да пишете във фейсбук?

06 Фев 2015, 15:06

Понеже живея в къща, когато усетя трус и бягам навън. :lol:

13 Фев 2015, 15:59

Последното земетресение усетих на работа, но тук в България са толкова слаби и бързи трусовете, че няма за кога да станеш от мястото си, за да тръгнеш да се криеш :D

13 Фев 2015, 16:02

magda написа:Последното земетресение усетих на работа, но тук в България са толкова слаби и бързи трусовете, че няма за кога да станеш от мястото си, за да тръгнеш да се криеш :D

За което трябва да сме много щастливи и благодарни! :!: :D

13 Фев 2015, 16:19

Много се страхувам от земетресения! Когато усетя по най-бързия начин се навирам под вратата :)))

13 Фев 2015, 17:13

Най-важен е статуса, после всичко останало! Наистина трябва да сме благодарни, че нямаме сериозни земетресения в България, иначе щеше да е страхотия! Иначе горе долу имам познания какво трябва да се прави при земетресение!

13 Фев 2015, 18:07

"Усетихте ли го?" И чакаме отговор - ФАКТ! Азз досега не съм усещал земетресение за щастие ;)

15 Фев 2015, 09:14

Хич не е за смях положението, но ние държим да покажем, че сме разбрали, че се е случило нещо. Иначе аз уча дъщерята - да се крие под масата, да застава под касата на вратата, да не слиза с асансьора, да стои далеч от прозорци, ако е на улицата по-далеч от сградите и така:)

15 Фев 2015, 13:05

Пази Боже да се наложи да разберем какво бихме направили, сигурно най-напред ще навра детето на най-безопасното място за което се сетя, после ще му мисля, може и да е късно за себе си да мисля.

19 Фев 2015, 19:27

Не искамхич да си мисля за тази паника, която настава при земетресение! Доста си е спек, каквото и да си говорим, със сигурност ще се закача под някоя стена и ще се моля нищо да не пада ;)

19 Фев 2015, 19:57

Наистина трябва да знаем как да действаме при земетресение, защото може да се окаже, че понякога имаме нужда точно от такива знания!!!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5