rabotnata pchela написа:МНого ме е страх от земетресения. Като малки ни учеха да се скриваме под бюрата или под масите, когато има земетресение. Друг вариант е да сме под касата на вратата, също и най-важно да не използваме асансьор.
Lollipop написа:Майтапа настрана, за щастие не съм усещала силно земетресение, даже досега не съм разбирала, че има такова. Надявам се и да не разбера.
BeenieGal написа:Досега винаги съм го усещала, когато съм била навън, така че не зная какво бих направила, може би само ще се ослушам дали е силно, понеже при нас рядко люлее, апък камо ли силно!
marsu написа:BeenieGal написа:Досега винаги съм го усещала, когато съм била навън, така че не зная какво бих направила, може би само ще се ослушам дали е силно, понеже при нас рядко люлее, апък камо ли силно!
Аз се чудя, в кой момент трябва да се евакуирам, ако първоначално стоя и се чудя силно ли е слабо ли е, ама аз ли така усещам или наистина се случва нещо.![]()
nadqta написа:Абе срам не срам, да ви кажа не ми е лесно на мен, от такива природни бедствия много ме е страх, винаги хуквам на някъде, което е безумно в повечето случаи, хората ме гледат все едно съм пълен идиот :|
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта