Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какво правите при земетресение, преди да пишете във фейсбук?

20 Фев 2015, 12:58

МНого ме е страх от земетресения. Като малки ни учеха да се скриваме под бюрата или под масите, когато има земетресение. Друг вариант е да сме под касата на вратата, също и най-важно да не използваме асансьор.

20 Фев 2015, 13:42

rabotnata pchela написа:МНого ме е страх от земетресения. Като малки ни учеха да се скриваме под бюрата или под масите, когато има земетресение. Друг вариант е да сме под касата на вратата, също и най-важно да не използваме асансьор.

Само дупе да ти е яко, ако те хвана земетресение в асансьора, голям спек. :mrgreen: Като цяло мисля, че повече от земетресението е въпрос на късмет, отколкото на големи знания. :)

06 Ное 2015, 11:50

То свеки го е страх от зеемтресения, но е истина, че най-напред се бърза да се сподели де що има за споделяне в интернет, а после евакуацията.

09 Ное 2015, 16:14

Майтапа настрана, за щастие не съм усещала силно земетресение, даже досега не съм разбирала, че има такова. Надявам се и да не разбера.

09 Ное 2015, 16:47

Lollipop написа:Майтапа настрана, за щастие не съм усещала силно земетресение, даже досега не съм разбирала, че има такова. Надявам се и да не разбера.

За щастие и аз не съм усещала. Но мисля, че най-адекватното е на някоя носеща стена под вратата, или под друга врата, подредени и послушни. :)

10 Ное 2015, 12:59

Досега винаги съм го усещала, когато съм била навън, така че не зная какво бих направила, може би само ще се ослушам дали е силно, понеже при нас рядко люлее, апък камо ли силно!

10 Ное 2015, 13:47

BeenieGal написа:Досега винаги съм го усещала, когато съм била навън, така че не зная какво бих направила, може би само ще се ослушам дали е силно, понеже при нас рядко люлее, апък камо ли силно!

Аз се чудя, в кой момент трябва да се евакуирам, ако първоначално стоя и се чудя силно ли е слабо ли е, ама аз ли така усещам или наистина се случва нещо. :roll:

10 Ное 2015, 15:16

marsu написа:
BeenieGal написа:Досега винаги съм го усещала, когато съм била навън, така че не зная какво бих направила, може би само ще се ослушам дали е силно, понеже при нас рядко люлее, апък камо ли силно!

Аз се чудя, в кой момент трябва да се евакуирам, ако първоначално стоя и се чудя силно ли е слабо ли е, ама аз ли така усещам или наистина се случва нещо. :roll:

Криеш се под масата по най-бързия начин и после стоиш и мислиш каква е силата. така или иначе освен ако не си на 1-2 етаж е безсмислено да тичаш да се евакуираш.

10 Ное 2015, 16:29

Абе срам не срам, да ви кажа не ми е лесно на мен, от такива природни бедствия много ме е страх, винаги хуквам на някъде, което е безумно в повечето случаи, хората ме гледат все едно съм пълен идиот :|

19 Ное 2015, 12:07

nadqta написа:Абе срам не срам, да ви кажа не ми е лесно на мен, от такива природни бедствия много ме е страх, винаги хуквам на някъде, което е безумно в повечето случаи, хората ме гледат все едно съм пълен идиот :|

NНаистина сигурно доста странно те гледат. :lol: :lol: :lol: Но по-добре малко излишна паника, отколкото да стоиш пък сякаш нищо няма.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5