Pipilota написа:Ние се шегуваме, но нали всички сте наясно, че ако надраска колата му то той ще откачи и нито ще види положителното, нито зова за внимание и т.н, който ние тук съветваме, че ще се получи.По-добре не се захващай, но го накарай да обещае, че ще имате един ден, който ще бъде само за вас тримата, да,з вучи невъзможно, но става въпрос за 4 дни в месеца! Ако за 4 дни в месеца не може да е идеалният мъж и баща то за какво става въпрос...
rabotnata pchela написа:Това е добра идея, и аз ще предложа на моят да вземе да се държи като добър баща поне 4 дена в месеца. Не знам ако и аз забравя да съм майка кой ще го гледа това дете и ще го прави човек?
Mon_ton написа:rabotnata pchela написа:Това е добра идея, и аз ще предложа на моят да вземе да се държи като добър баща поне 4 дена в месеца. Не знам ако и аз забравя да съм майка кой ще го гледа това дете и ще го прави човек?
А, но съм сигурна, че той е с претенции, че го е научила на всичко, на което детето прави правилно. Все лошите неща от майките си ги научили, а доброто от тях бащите. Безотговорна история!
black написа:Mon_ton написа:rabotnata pchela написа:Това е добра идея, и аз ще предложа на моят да вземе да се държи като добър баща поне 4 дена в месеца. Не знам ако и аз забравя да съм майка кой ще го гледа това дете и ще го прави човек?
А, но съм сигурна, че той е с претенции, че го е научила на всичко, на което детето прави правилно. Все лошите неща от майките си ги научили, а доброто от тях бащите. Безотговорна история!
Наистина, как става все така, че хубавите работи са само от бащите?Сигурно защото не можем да си признаваме кривиците, затова.
balsam написа:Да върна малко към темата. Ако половинката е все намусена за щяло и нещяло, то в един момент ще ти писне да оправяш каквото и да било. Проблемите явно са от друго естество и по друг начин трябва да се подходи.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта