Как оправяте отношенията си с половинката, когато се сърди?

Как оправяте отношенията си с половинката, когато се сърди?

Мнениеот sofi_black » 10 Май 2014, 16:49

Няма как да не ви се е случвало да нараните половинката си, макар и без да искате! Еми и на мен се случи преди седмица, от тогава насам получавам единствено сърдито изражение, студеното му държание и топлия му гръб, когато си легнем! :cry: :cry: :cry: :cry:

Всяка двойка се кара, но не всички се сърдят и развалят до такава степен отношенията си с половинката! :!: Вярно е, може да съм била доста груба, но и двамата знаем, че е било в момент на ярост и съжалявам за думите си, както и той!

Е, казвайте вашите техники за справяне със сърдитата половинка и оправяне на отношенията :? , аз мисля, че един хубав секс винаги оправя нещата, нооо… май само аз съм на това мнение! :o Мислите ли, че един разговор би помогнал повече, за да възвърнем отношенията си със сърдитата ми половинка? :roll:
sofi_black

Re: Как оправяте отношенията си с половинката, когато се сър

Мнениеот pepa1974 » 10 Май 2014, 16:56

а обикновено извинение няма ли да свърши работа?
pepa1974

Мнениеот ivoblinc » 10 Май 2014, 16:58

Защо си мислите, че мъжете са машини и можете да правите винаги, когато е станало нещо лошо, секс със тях :shock: :shock: :shock:
ivoblinc

Re: Как оправяте отношенията си с половинката, когато се сърди?

Мнениеот Kaya » 08 Яну 2015, 12:22

След като положението е толкова сериозно разбира се, че един разговор е по-добър от секс, това са глупости за секса и сдобряването. А иначе ние с моят мъж почти не се караме или ако се случи - после му казвам " ай, стига сърдене вече" и една целувка. В смисъл, ние сме наясно, че хората се карат понякога, при нас е рядко и е за глупости де, затова не мога да кажа при сериозно положение. Но разговорът е много важен след като имате проблем.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот silver933 » 08 Яну 2015, 12:51

ivoblinc написа:Защо си мислите, че мъжете са машини и можете да правите винаги, когато е станало нещо лошо, секс със тях :shock: :shock: :shock:

Щото си мислят, че сме някакви малоумни животни явно. Тя гледай я колко е сгазила лука човека 2 седмици да не може да я диша, тя вика един секс и всичко ще е 6... смятай за какво става въпрос. :shock:
Аватар
silver933

Мнениеот Rali_hr » 08 Яну 2015, 14:24

Когато той ми се разсърди за нещо, аз почвам да се сърдя двойно повече! :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот S_Milenska » 12 Яну 2015, 12:49

Това пък един добър секс и ще се реши проблема е пълна глупост, пък и все едно не цениш мъжа като човек, а като добитък, който иска само да пръсне семена на сам на там... :shock: Аз ако съм и ме оценяват така ще се сърдя още повече. :mrgreen:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Mon_ton » 14 Яну 2015, 16:13

Когато имам сериозен спор с приятеля ми винаги оправяме нещата с разговор, но когато и двамата сме в настроение това да се случи, иначе ако аз съм виновна и той ми се сърди, не започвам да мрънкам настоятелно, стоя настрана и чакам докато усетя, че е готов да поговорим
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Andrey » 15 Яну 2015, 14:55

Жени, мъжете не сме като машина за секс, та само това да ни трябва. За да засегнете някой толкова много колкото и да ходите голи ефекта ще е един и същ - никакъв.
Аватар
Andrey

Мнениеот Anka » 15 Яну 2015, 16:26

Почвам да мрънкам и аз като котенце, докато ми прости ;)
Аватар
Anka

Следваща

Назад към Приказки по женски