Snejna написа:Имам едни познати, които всичко обръщат на смях, чудя се дали някога се карат, но това не е ли много несериозно, а са от толкова години заедно, чудя се дали работи този модел?
Snejna написа:Имам едни познати, които всичко обръщат на смях, чудя се дали някога се карат, но това не е ли много несериозно, а са от толкова години заедно, чудя се дали работи този модел?
Doktoricata написа:Snejna написа:Имам едни познати, които всичко обръщат на смях, чудя се дали някога се карат, но това не е ли много несериозно, а са от толкова години заедно, чудя се дали работи този модел?
И аз съм от тези хора, първо смешното виждам, недостатъка е, че понякога ме мислят за малко глуповата...
Lollipop написа:Doktoricata, точно такива хора харесвам, които се усмихват на всичко и се радват на живота си!Дори и в трудните моменти да можеш да си намериш повод за усмивка е истинска философия!
Doktoricata написа:Lollipop написа:Doktoricata, точно такива хора харесвам, които се усмихват на всичко и се радват на живота си!Дори и в трудните моменти да можеш да си намериш повод за усмивка е истинска философия!
Не знам каво е, но винаги първо смях ме напушва, понякога не е много на място, ама какво да се птави...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта