Как оправяте отношенията си с половинката, когато се сърди?

Re: Как оправяте отношенията си с половинката, когато се сърди?

Мнениеот Snejna » 19 Сеп 2015, 15:25

Имам едни познати, които всичко обръщат на смях, чудя се дали някога се карат, но това не е ли много несериозно, а са от толкова години заедно, чудя се дали работи този модел? :roll:
Аватар
Snejna

Мнениеот maminka » 22 Сеп 2015, 13:13

Snejna написа:Имам едни познати, които всичко обръщат на смях, чудя се дали някога се карат, но това не е ли много несериозно, а са от толкова години заедно, чудя се дали работи този модел? :roll:

Абсолютно, свидетел съм и аз на такива отношения, но това, че хората не се карат, не смятам, че означава, че не могат да си втръснат :D
maminka

Мнениеот Doktoricata » 24 Сеп 2015, 12:25

Snejna написа:Имам едни познати, които всичко обръщат на смях, чудя се дали някога се карат, но това не е ли много несериозно, а са от толкова години заедно, чудя се дали работи този модел? :roll:

И аз съм от тези хора, първо смешното виждам, недостатъка е, че понякога ме мислят за малко глуповата... :lol:
Doktoricata

Мнениеот LaCoquine » 24 Сеп 2015, 13:35

Doktoricata написа:

И аз съм от тези хора, първо смешното виждам, недостатъка е, че понякога ме мислят за малко глуповата... :lol:

В крайна сметка какво ти пука какво виждат другите на пръв поглед, при положение, че не те познават, най-добре е да познават усмивката ти, то е най-искреното, което хората дават при първо впечатление :idea:
LaCoquine

Мнениеот Lollipop » 28 Сеп 2015, 12:13

Doktoricata, точно такива хора харесвам, които се усмихват на всичко и се радват на живота си! :) Дори и в трудните моменти да можеш да си намериш повод за усмивка е истинска философия! :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот Doktoricata » 28 Сеп 2015, 13:38

Lollipop написа:Doktoricata, точно такива хора харесвам, които се усмихват на всичко и се радват на живота си! :) Дори и в трудните моменти да можеш да си намериш повод за усмивка е истинска философия! :)

Не знам каво е, но винаги първо смях ме напушва, понякога не е много на място, ама какво да се птави... :)
Doktoricata

Мнениеот Mon_ton » 28 Сеп 2015, 15:04

Аз съм точно обратно, винаги го приемам дарматично и съм готова да се разрева и разпищя едновременно. :) Не може някой да ми се сърди дълго време, защото изглеждам много нещастна хаха ;)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот moni.sparrow » 28 Сеп 2015, 15:25

Doktoricata написа:
Lollipop написа:Doktoricata, точно такива хора харесвам, които се усмихват на всичко и се радват на живота си! :) Дори и в трудните моменти да можеш да си намериш повод за усмивка е истинска философия! :)

Не знам каво е, но винаги първо смях ме напушва, понякога не е много на място, ама какво да се птави... :)

Съгласна съм, а и тя (усмивката) е заразителна, няма как да не подейства :idea:
moni.sparrow

Мнениеот Krum » 28 Сеп 2015, 16:39

Хитри сте вие жените, винаги знаете как да се справите с нас! :)
Аватар
Krum

Мнениеот dacka85 » 29 Сеп 2015, 00:53

Сега като прочетох тази тема се замислям.... Моят мъж никога досега не ми се е сърдил...!!!!!! Винаги аз се сърдя и то честичко !!!! :| Да е с толкова кораво сърце , че никога за нищо да не се разсърди??? Да е такъв ''непукис'' ,че никога и нищо не би го засегнало? А се е случвало да се държа гадно и дори да го обидя,когато съм му сърдита за нещо. Абе хора кажете какво да направя , че един път да ми се разсърди и да не ми говори!!! Просто ей така да го видя и него сърдит един път!!
dacka85

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски