Как оправяте отношенията си с половинката, когато се сърди?

Re: Как оправяте отношенията си с половинката, когато се сърди?

Мнениеот fawla » 17 Сеп 2015, 16:35

Интересен избор, Локуме, мегалозавърът е един от най-опасните динозаври, доста зор ще е да го хапнеш, но наистина е голямо постижение от жените, хаха!
Аватар
fawla

Мнениеот Локумът » 17 Сеп 2015, 16:38

fawla написа:Интересен избор, Локуме, мегалозавърът е един от най-опасните динозаври, доста зор ще е да го хапнеш, но наистина е голямо постижение от жените, хаха!

Знам аз какво да си поискам мегалозавър с някое праисторическо растение за салата, по възможност да не е човекоядно или отровно. :mrgreen:
Аватар
Локумът

Мнениеот Gorica23 » 17 Сеп 2015, 16:52

Локумът написа:
fawla написа:Интересен избор, Локуме, мегалозавърът е един от най-опасните динозаври, доста зор ще е да го хапнеш, но наистина е голямо постижение от жените, хаха!

Знам аз какво да си поискам мегалозавър с някое праисторическо растение за салата, по възможност да не е човекоядно или отровно. :mrgreen:

Аз си мисля, че и на мусака с таратор ще простиш, ама само се правиш. :lol:
Gorica23

Мнениеот Pipilota » 18 Сеп 2015, 06:55

Gorica23 написа:
Локумът написа:

Аз си мисля, че и на мусака с таратор ще простиш, ама само се правиш. :lol:

И малко ракия задължително! :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Snejna » 18 Сеп 2015, 11:49

Честно да си призная доста ми е трудно да се разбера с половинката в повечето случаи все се сърди за нещо, но когато стане така си говорим, не съм съгласна д аму готвя и да му се моля да ми прощава. :)
Аватар
Snejna

Мнениеот Gorica23 » 18 Сеп 2015, 12:01

Snejna написа:Честно да си призная доста ми е трудно да се разбера с половинката в повечето случаи все се сърди за нещо, но когато стане така си говорим, не съм съгласна д аму готвя и да му се моля да ми прощава. :)

Не е хубаво, че често се сърди. Аз бих сготвила ако се сърди основателно, т.е. съм го обидила целенасочено, за разговора съм съгласна, без него неможе. :)
Gorica23

Мнениеот Kremiliya » 18 Сеп 2015, 12:25

Има ги наистина страшни индивиди, които се сърдят за всяко нещо - че и от двата пола е това. ;) Имам една приятелка, която така драматично се сърди, картинка просто...
Аватар
Kremiliya

Мнениеот YoLindi » 18 Сеп 2015, 15:02

Kremiliya написа:Има ги наистина страшни индивиди, които се сърдят за всяко нещо - че и от двата пола е това. ;) Имам една приятелка, която така драматично се сърди, картинка просто...

Ама това е по-добрият вариант, представи си, че ти се сърди средно веднъж на три месеца, но за сметка на това с продължителност 8 седмици хаха
YoLindi

Мнениеот Rali_hr » 18 Сеп 2015, 16:15

YoLindi написа:
Kremiliya написа:Има ги наистина страшни индивиди, които се сърдят за всяко нещо - че и от двата пола е това. ;) Имам една приятелка, която така драматично се сърди, картинка просто...

Ама това е по-добрият вариант, представи си, че ти се сърди средно веднъж на три месеца, но за сметка на това с продължителност 8 седмици хаха

хахаха на това му се казва голямо сърдене, тя такава връзка не знам има ли смисъл да се поддържа изобщо! :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Jully » 18 Сеп 2015, 16:35

O, дори и моят, който се сърди за най-малкото не е способен да ме тормози толквоа много време, минава му за няколко часа, в най-лошия случай го държи ден-два! :)
Аватар
Jully

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски