fawla написа:Интересен избор, Локуме, мегалозавърът е един от най-опасните динозаври, доста зор ще е да го хапнеш, но наистина е голямо постижение от жените, хаха!
Локумът написа:fawla написа:Интересен избор, Локуме, мегалозавърът е един от най-опасните динозаври, доста зор ще е да го хапнеш, но наистина е голямо постижение от жените, хаха!
Знам аз какво да си поискам мегалозавър с някое праисторическо растение за салата, по възможност да не е човекоядно или отровно.
Gorica23 написа:Локумът написа:fawla написа:Интересен избор, Локуме, мегалозавърът е един от най-опасните динозаври, доста зор ще е да го хапнеш, но наистина е голямо постижение от жените, хаха!
Знам аз какво да си поискам мегалозавър с някое праисторическо растение за салата, по възможност да не е човекоядно или отровно.
Аз си мисля, че и на мусака с таратор ще простиш, ама само се правиш.
Snejna написа:Честно да си призная доста ми е трудно да се разбера с половинката в повечето случаи все се сърди за нещо, но когато стане така си говорим, не съм съгласна д аму готвя и да му се моля да ми прощава.
Kremiliya написа:Има ги наистина страшни индивиди, които се сърдят за всяко нещо - че и от двата пола е това.Имам една приятелка, която така драматично се сърди, картинка просто...
YoLindi написа:Kremiliya написа:Има ги наистина страшни индивиди, които се сърдят за всяко нещо - че и от двата пола е това.Имам една приятелка, която така драматично се сърди, картинка просто...
Ама това е по-добрият вариант, представи си, че ти се сърди средно веднъж на три месеца, но за сметка на това с продължителност 8 седмици хаха
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта