Любимите ни рецепти с броколи

Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене

Re: Любимите ни рецепти с броколи

Мнениеот Rali_hr » 19 Яну 2016, 17:42

nadqta написа:Смятам, че в комбинация с тофу, за който обича, броколите ще станат идеални :idea: :idea:

тофуто не му ли трябва допълнително овкусяване, някой пробвал ли е със сладък чили сос? :) Мноого добре се получава. :)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Harmony » 20 Яну 2016, 11:35

Rali_hr написа:
nadqta написа:Смятам, че в комбинация с тофу, за който обича, броколите ще станат идеални :idea: :idea:

тофуто не му ли трябва допълнително овкусяване, някой пробвал ли е със сладък чили сос? :) Мноого добре се получава. :)

Мм да, определено ще е много вкусно, заедно с броколите, но някой може ли да приготвя домашен сладък чили сос?
Аватар
Harmony

Мнениеот Yunona » 20 Яну 2016, 13:33

Броколите, запечени във фурната, вече са ми любими :)
Първо разбърках в купа лимонов сок, лимонова кора, зехтин, сол и черен пипер. Овалях броколите добре в сосчето и ги сложих на един пласт в тава, покрита с хария за печене. за 20 минути на 200 градуса станаха разкошни!
В друга тава изпекох по същия начин, без лимоновата кора (но пък с мащерка :) ) сладки картофи на пръчици, моркови, червена чушка и лук.
Това е обядът ми на работа днес - всички тези зеленчуци, стоплени и още горещи поръсени с малко от любимото ми грана падано.
Yunona

Мнениеот Nightmare » 20 Яну 2016, 14:57

Yunona написа:Броколите, запечени във фурната, вече са ми любими :)
Първо разбърках в купа лимонов сок, лимонова кора, зехтин, сол и черен пипер. Овалях броколите добре в сосчето и ги сложих на един пласт в тава, покрита с хария за печене. за 20 минути на 200 градуса станаха разкошни!
В друга тава изпекох по същия начин, без лимоновата кора (но пък с мащерка :) ) сладки картофи на пръчици, моркови, червена чушка и лук.
Това е обядът ми на работа днес - всички тези зеленчуци, стоплени и още горещи поръсени с малко от любимото ми грана падано.

като стана дума за тофу, също смятам, че ще стане много добро с мариновано тофу, което да се настърже отгоре :idea:
Nightmare

Предишна

Назад към Рецепти и полезни съвети