nadqta написа:Смятам, че в комбинация с тофу, за който обича, броколите ще станат идеални![]()
тофуто не му ли трябва допълнително овкусяване, някой пробвал ли е със сладък чили сос? :) Мноого добре се получава. :)
nadqta написа:Смятам, че в комбинация с тофу, за който обича, броколите ще станат идеални![]()
Rali_hr написа:nadqta написа:Смятам, че в комбинация с тофу, за който обича, броколите ще станат идеални![]()
тофуто не му ли трябва допълнително овкусяване, някой пробвал ли е със сладък чили сос? :) Мноого добре се получава. :)
Yunona написа:Броколите, запечени във фурната, вече са ми любими :)
Първо разбърках в купа лимонов сок, лимонова кора, зехтин, сол и черен пипер. Овалях броколите добре в сосчето и ги сложих на един пласт в тава, покрита с хария за печене. за 20 минути на 200 градуса станаха разкошни!
В друга тава изпекох по същия начин, без лимоновата кора (но пък с мащерка :) ) сладки картофи на пръчици, моркови, червена чушка и лук.
Това е обядът ми на работа днес - всички тези зеленчуци, стоплени и още горещи поръсени с малко от любимото ми грана падано.
Назад към Рецепти и полезни съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта