Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Любимите ни рецепти с броколи

02 Дек 2015, 16:11

Пробвах палачинките през уикенда, пробвайте ги и вие задължително, стават невероятни! :) няма причина просто да не ви харесат, много се харесаха на всички :)

18 Дек 2015, 16:08

kauda написа:Пробвах палачинките през уикенда, пробвайте ги и вие задължително, стават невероятни! :) няма причина просто да не ви харесат, много се харесаха на всички :)

Щом казваш, а как успявате да им разтопите кашкавала? на мен все сякаш не ми се получава, ... :roll: Върху котлона ли ги връщате?

18 Дек 2015, 16:58

fawla написа:
kauda написа:Пробвах палачинките през уикенда, пробвайте ги и вие задължително, стават невероятни! :) няма причина просто да не ви харесат, много се харесаха на всички :)

Щом казваш, а как успявате да им разтопите кашкавала? на мен все сякаш не ми се получава, ... :roll: Върху котлона ли ги връщате?

Слагай направо пълнежа, още докато се пече палачинката от едната страна. :)))

18 Дек 2015, 17:29

Monika_Spasova написа:
fawla написа:

Слагай направо пълнежа, още докато се пече палачинката от едната страна. :)))

Ахам много добър вариант е това, дори е възможно по-добрият, ама трябва да се изяжда на момента, докато е топла, апък аз не обичам така, обичам да си ги направя и да седнем да ги хапнем после.

23 Дек 2015, 15:18

Топли винаги са най-вкусни, аз затова на всеки правя порция и да си я яде веднага, после палачинките са гадни и няма целия този кеф..

23 Дек 2015, 15:44

Snejna написа:Топли винаги са най-вкусни, аз затова на всеки правя порция и да си я яде веднага, после палачинките са гадни и няма целия този кеф..

Но тези с броколите определено много ми харесаха :) А и идеята им е много оригинална. :) Все пак палачинката не може да е само кашкавал и колбас, или сладко и шоколад ;) Опции и възможности много :)

26 Дек 2015, 18:09

Pipilota написа:
Snejna написа:Топли винаги са най-вкусни, аз затова на всеки правя порция и да си я яде веднага, после палачинките са гадни и няма целия този кеф..

Но тези с броколите определено много ми харесаха :) А и идеята им е много оригинална. :) Все пак палачинката не може да е само кашкавал и колбас, или сладко и шоколад ;) Опции и възможности много :)

А дали можем да ги направим сладки,т.е. ако се добави конфитюр след сервирането, мисля че биха станали сладко-солени... а ние българите сякаш си падаме по това :)

28 Дек 2015, 17:00

Едва ли ще стане зле, аз поне бих опитала... :???: ама сякаш ми се вижда по-голяма играчка от необходимото :smile:

18 Яну 2016, 17:44

BeenieGal написа:Едва ли ще стане зле, аз поне бих опитала... :???: ама сякаш ми се вижда по-голяма играчка от необходимото :smile:

Повечето много готини неща са с повече играчка. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Но на мен определено ми се струват много вкусни, но да се хапват още топлички :)

19 Яну 2016, 17:15

Смятам, че в комбинация с тофу, за който обича, броколите ще станат идеални :idea: :idea:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4