02 Дек 2015, 16:11
18 Дек 2015, 16:08
kauda написа:Пробвах палачинките през уикенда, пробвайте ги и вие задължително, стават невероятни! :) няма причина просто да не ви харесат, много се харесаха на всички :)
18 Дек 2015, 16:58
fawla написа:kauda написа:Пробвах палачинките през уикенда, пробвайте ги и вие задължително, стават невероятни! :) няма причина просто да не ви харесат, много се харесаха на всички :)
Щом казваш, а как успявате да им разтопите кашкавала? на мен все сякаш не ми се получава, ...Върху котлона ли ги връщате?
18 Дек 2015, 17:29
Monika_Spasova написа:fawla написа:kauda написа:Пробвах палачинките през уикенда, пробвайте ги и вие задължително, стават невероятни! :) няма причина просто да не ви харесат, много се харесаха на всички :)
Щом казваш, а как успявате да им разтопите кашкавала? на мен все сякаш не ми се получава, ...Върху котлона ли ги връщате?
Слагай направо пълнежа, още докато се пече палачинката от едната страна. :)))
23 Дек 2015, 15:18
23 Дек 2015, 15:44
Snejna написа:Топли винаги са най-вкусни, аз затова на всеки правя порция и да си я яде веднага, после палачинките са гадни и няма целия този кеф..
26 Дек 2015, 18:09
Pipilota написа:Snejna написа:Топли винаги са най-вкусни, аз затова на всеки правя порция и да си я яде веднага, после палачинките са гадни и няма целия този кеф..
Но тези с броколите определено много ми харесаха :) А и идеята им е много оригинална. :) Все пак палачинката не може да е само кашкавал и колбас, или сладко и шоколад ;) Опции и възможности много :)
28 Дек 2015, 17:00
18 Яну 2016, 17:44
BeenieGal написа:Едва ли ще стане зле, аз поне бих опитала...ама сякаш ми се вижда по-голяма играчка от необходимото
19 Яну 2016, 17:15