nadqta написа:Реално аз не разбирам за какво ти е сутиен, искаш да ги повдигнеш ли - безсмислено е, това е мастна тъкан, то иска просто да се стопи, така че действай
Ваня Стойчева написа:И аз се озадачих, отиди на лекар и си пусни изследвания! Не лежи на тая кълка, че е наследствено, а и как ще носиш сутиен..
MerryPop написа:За да имаш млечни жлези, а да не е просто мастна тъкан, означава, че имаш особени проблеми, а явно не е така, иначе щеше да се усетиш. В краен случай винаги може да се подложиш на липосукция, но това е прекалено, засега просто можеш да ги стопиш с тренировки
nadqta написа:Реално аз не разбирам за какво ти е сутиен, искаш да ги повдигнеш ли - безсмислено е, това е мастна тъкан, то иска просто да се стопи, така че действай
valio_va написа:nadqta написа:Реално аз не разбирам за какво ти е сутиен, искаш да ги повдигнеш ли - безсмислено е, това е мастна тъкан, то иска просто да се стопи, така че действай
Трябва ми сутиен за да видя как ще изглеждам с него. Искам да изненадам и гаджето за деня на влюбените като се покажа със сутиен пред нея.
rabotnata pchela написа:Много се съмнявам, че на 15 февруари няма да имаш гадже.![]()
![]()
![]()
![]()
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта