Мъжът - с или без брада - как предпочитате?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Със или без брада

Мнениеот Lollipop » 08 Дек 2015, 11:43

fawla написа:
Ваня Стойчева написа:Страхотна инициатива. Ще предложа на моя мъж догодина да се включат, във фирмата му има доста мъже, ще е интересно да се направи такава подкрепа. :)

Идеята е добра, не мисля, че в България се включват много фирми, даже не съм и чувала. ;)

И аз не съм чувала, да си призная, мисля, че се беше включил някой бар от София, но само толкова, все пак идеята е страхотн аи мисля другата година да я предложа в нашата фирма! :) Не мисля, че някой би се оплакал :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот Loreyn » 08 Дек 2015, 12:23

Първо това е супер модерно - брадата, а относно кампанията, чудна е, ама така се случва, че повечето мъже може и да не подозират, че се ключват в подобна.
Loreyn

Мнениеот Kaya » 21 Дек 2015, 15:23

Loreyn написа:Първо това е супер модерно - брадата, а относно кампанията, чудна е, ама така се случва, че повечето мъже може и да не подозират, че се ключват в подобна.

Едно е да си брадат, друго е да участваш в кампанията. Тя има своите изисквания, а не е "ей така" да имаш брада само. :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот веселказасмяна » 21 Дек 2015, 17:14

Kaya написа:
Loreyn написа:Първо това е супер модерно - брадата, а относно кампанията, чудна е, ама така се случва, че повечето мъже може и да не подозират, че се ключват в подобна.

Едно е да си брадат, друго е да участваш в кампанията. Тя има своите изисквания, а не е "ей така" да имаш брада само. :)

Ами в какво се изразява участието, как да разберем, че мъжът ти е в кампанията?
веселказасмяна

Мнениеот Mon_ton » 07 Яну 2016, 12:50

Идеята е парите, които се спестят след като не използваш бръснар/фризьор да се дарят за борба с рака на простатата. Разбира се малко е отклоничево, понеже доста мъже не дават никакъв разход в поддържането на къса брада или никаква. Но поне е редно като се включваш да направиш някакво дарение поне накрая, иначе е поредното "вижте ме".
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Kaya » 11 Яну 2016, 17:21

Mon_ton написа:Идеята е парите, които се спестят след като не използваш бръснар/фризьор да се дарят за борба с рака на простатата. Разбира се малко е отклоничево, понеже доста мъже не дават никакъв разход в поддържането на къса брада или никаква. Но поне е редно като се включваш да направиш някакво дарение поне накрая, иначе е поредното "вижте ме".

Идеята е много хубава, определено, но кой ли дава пари в наши дни за такива услуги, може би просто трябва да се направи дарение. макар че по света подобни услуги са доста скъпи, то в България май не е точно така и реално могат да се дарят около 6лв, което е смешно.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Pipilota » 12 Яну 2016, 11:10

Да, тук е малко дарение, ама и това ако се направи ще е нещо, но повечето мисля, че се включват, за да се покажат с брада и толкова, после се отказват да се занимават с идеята за даренията, хубава работа, ама българска, както се казва. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Re: Смятате ли мъжката брада за хиенична, а вие имате ли?

Мнениеот asdddwww » 20 Яну 2016, 17:43

Rali_hr написа:Какво не ви харесват мъже с бради, толкова са секси, моят мъж има брада и е супер готин :)

браво, една умна жена! :) Пък и определено по-добре брада, отколкото пица в главата!
Аватар
asdddwww

Мнениеот Monika_Spasova » 20 Яну 2016, 21:46

На мен тези дългите бради доста ми харесват, сега както се наричат хипстъри, брадте им са супер секси, но дали са хигиенични, мисля че е като всяко космено пространство из тялото :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот fairy » 21 Яну 2016, 17:38

Малко смешно ми става като видя късо подстриган мъж с някаква голяма брада, асиметрията нещо не ми харесва в този вид. Иначе на някои хора брадата просто им "заспива", както се казва :smile: Пък за хигиената нали всеки ден си мият лицето :grin:
fairy

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже