Най-нестандартните места за правене на секс

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Случвало ли ви се е да ви хванат докато правите секс?

Мнениеот fawla » 11 Яну 2016, 14:57

rose_92 написа:И аз съм на това мнение....но моят приятел явно не може без маминка.. :sad: Като гледам и той ще си откара до 40 при нея ако не и цял живот...Не знам защо голяма част от българските мъже са такива и не могат да поемат отговорност и да станат самостоятелни дори на 30 + години, но това е друга тема на разговор.

Леле, на колко години е приятелят ти? Според мен или го стягай от рано да се маха от мама или е време ти да избягаш от него. Разликата между мъж живял далеч от мама и такъв, който е до полата ѝ до 40 години е огромна и познай къде са ползите/
Аватар
fawla

Re: Случвало ли ви се е да ви хванат докато правите секс?

Мнениеот Jully » 11 Яну 2016, 15:24

хах, тази тема с младите при родителите си е вечна, а честно да ви кажа, ако отидат да поживеят сами ще видят колко е яко в действителност, но мисля, че тук в България сме повече притиснати от пари, отколкото от липса на желание. ;)
А що се отнася до темата с хващането, онзи ден без да искам хванах едни познати, бяхме уикенда на почивка в една хижа и аз без да чукам влезнах в стаята, а там нали ги знаете едни големи стаи за по 10 човека.. доста се засрамих и през цялото време избягвах да им говоря.
Аватар
Jully

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот silver933 » 19 Яну 2016, 17:37

Bambaa написа:Какво толкова смущаващо може да се случи и ние сме хора, и нищо човешко не ни е чуждо, нали? :smile:

така е, но ако са непознати е малко кофти да се изпусне момичето с някоя звучна и миризлива. :mrgreen:
Аватар
silver933

Re: Кое е най-смущаващото нещо, според вас, което може да ви се случи по време на секс?

Мнениеот Harmony » 20 Яну 2016, 11:40

silver933 написа:
Bambaa написа:Какво толкова смущаващо може да се случи и ние сме хора, и нищо човешко не ни е чуждо, нали? :smile:

така е, но ако са непознати е малко кофти да се изпусне момичето с някоя звучна и миризлива. :mrgreen:

Е, смущаващо е и от двете страни, едва ли ще е много по-готино да се случи на момчето, аз лично бих се изчервила много по-силно от самия него, тъй като повечето са непукисти :lol: :lol: Абе като цяло си е кофти, важно е да си отворен към всичко случващо се, да не се притесняваш от нищо, което все пак е различно от непукизма!
Аватар
Harmony

Мнениеот BeenieGal » 21 Яну 2016, 16:20

Най-важното е как да излезем от тази ситуация, а не самите смущаващи факти, понеже хората са различни и е различно онова, което ги притеснява!
Аватар
BeenieGal

Мнениеот rabotnata pchela » 21 Яну 2016, 17:03

Мен ме хваща много срам от онова пльокане което се чува понякога, направо съм готова да си тръгна, ама се правя, че не чувам, партньора и той така. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот fairy » 27 Яну 2016, 14:33

Много ми е неприятно и смущаващо, ако усетя някаква неприятна миризма, но нямам предвид от газове :oops:
fairy

Мнениеот donni » 27 Яну 2016, 15:30

fairy написа:Много ми е неприятно и смущаващо, ако усетя някаква неприятна миризма, но нямам предвид от газове :oops:

Ооооо това никак не е добре и в двата възможни варианта - или е крайно неподдържано парче, или му има нещо... което като нищо може да се лепне :oops: :poke:
donni

Мнениеот Jully » 27 Яну 2016, 16:32

fairy написа:Много ми е неприятно и смущаващо, ако усетя някаква неприятна миризма, но нямам предвид от газове :oops:

Значи ставаш и заминаваш, ти до секс не може да се стигне в тоя случай, освен ако не си идиот. :mrgreen:
Аватар
Jully

Мнениеот Lili_gagarin » 27 Яну 2016, 17:53

Е ако има миризми направо си е гнусотия и за секс и дума ен може да става. :front:
Lili_gagarin

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже