С какво сте опитвали да се избавите от пърхота и е дало добър ефект?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: С какво сте опитвали да се избавите от пърхота и е дало добър ефект?

Мнениеот Lisica » 09 Апр 2015, 20:48

renetka написа:
Lisica написа:Лавилин е супер! :)

Ха. Ползвала ли си?

Да, майка ми го е купила сега точно заради бала ми, който е другия месец, до скоро страдах от отвратителен пърхот, но за щастие - махна се. Сега обаче се чудя, ясно до бала няма да рискувам да използвам друг шампоан, но след това как да поддържам косата си, за да не пърхотясвам пак? :roll:
Аватар
Lisica

Мнениеот renetka » 15 Апр 2015, 11:07

Lisica написа:
renetka написа:
Lisica написа:Лавилин е супер! :)

Ха. Ползвала ли си?

Да, майка ми го е купила сега точно заради бала ми, който е другия месец, до скоро страдах от отвратителен пърхот, но за щастие - махна се. Сега обаче се чудя, ясно до бала няма да рискувам да използвам друг шампоан, но след това как да поддържам косата си, за да не пърхотясвам пак? :roll:

Ти откога си на този на Лавилин? Според мен след като той е лечебен, би трябвало да е оправил скалпа ти и проблема. Обаче си мисля, че не е редно да почваш на миеш с нисък клас козметика :roll:
renetka

Мнениеот Lisica » 03 Юни 2015, 12:45

Ползвах го през целия май преди бала ми, вече не. Сега използвам шампоан на Санте.
Аватар
Lisica

Мнениеот Lollipop » 03 Юни 2015, 17:20

Lisica написа:Ползвах го през целия май преди бала ми, вече не. Сега използвам шампоан на Санте.
Доста е скъп, дали наистина би предпазил косата, забелязала ли си дали имат детска серия?
Аватар
Lollipop

Мнениеот Kaya » 03 Юни 2015, 17:26

И аз сега се зачудих, че май за био детски шампоан никога нищо не съм чувала. :roll: Но да не изместваме темата, ще си направим друга. :mrgreen:
А иначе това санте много интересно звучи, а и не е лечебно, предполагам е и много икономично, бих взела и най-вжното не е лавилин, че ми омръзна да чета за него. :lol:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот renetka » 03 Юни 2015, 17:34

Lisica, как е положението?
renetka

Мнениеот S_Milenska » 24 Яну 2016, 10:19

Lisica написа:Ползвах го през целия май преди бала ми, вече не. Сега използвам шампоан на Санте.

За първи път чувам тази марка, харесва ли ти ? Какъв използваш в момента, отново ли против пърхот?
Аватар
S_Milenska

Мнениеот mamina » 01 Фев 2016, 12:54

Чедото ми досега нямаше пърхот и изведнъж започна да се появява. Подозирам, че се появи заради шампоана, който в момента ползва. Уж детски, пък... Възможно ли е от него да е?
mamina

Мнениеот Pipilota » 17 Фев 2016, 11:03

mamina написа:Чедото ми досега нямаше пърхот и изведнъж започна да се появява. Подозирам, че се появи заради шампоана, който в момента ползва. Уж детски, пък... Възможно ли е от него да е?

Ако шампоанът е нов, може, ако влиза в пубертета може и от това да е. Големият ми син е на 10 години, използваме няколко вида шампоан и не сменяме, но напоследък има и пърхот по малко, говорих с дерматолог - от годинките е. :mrgreen:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Gold » 29 Мар 2016, 16:37

mamina написа:Чедото ми досега нямаше пърхот и изведнъж започна да се появява. Подозирам, че се появи заради шампоана, който в момента ползва. Уж детски, пък... Възможно ли е от него да е?

На колко години е? Ако е тийнейжър, защо не идете да го погледне все пак дерматолог. Ако навлиза в пубертет кожата да става по-мазна, хормоните почват да бушуват.. някои път това води и до себорея?
Gold

ПредишнаСледваща

Назад към Домашен лекар