Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Мнениеот Pipilota » 13 Яну 2016, 10:36

Мисля да предложа вече на моя мъж напълно да спрем да правим секс, че изкарахме 1 месец на сухо и гледам, можело, та сега ще му предложа изобщо да спираме, без друго вече не си падам по секса и изобщо по такива занимания, добре, че момичетата от форума ми помогнаха да го осъзная. :rolling: :rolling: :rolling:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Gorica23 » 25 Яну 2016, 00:23

Смейте се, но без секса никой от нас нямаше да съществува, така че здравословния секс е жизнено необходим... :lol:
Gorica23

Мнениеот Loreyn » 25 Яну 2016, 15:04

Gorica23 написа:Смейте се, но без секса никой от нас нямаше да съществува, така че здравословния секс е жизнено необходим... :lol:

За положението ни в момента, вече не съм сигурна доколко е необходимо... но добре е да се пазим, де :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Loreyn

Мнениеот Monika_Spasova » 25 Яну 2016, 15:54

Хахаха да може да се чудим до колко ние сме 6-ца от тотото, но ксто цяло сексът е основна част във взаимоотношенията. Дали ще се пропуснат няколко месеца или седмици, важното е после как да се компенсират нещата. А и не всичко е секс.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Lisandra » 25 Яну 2016, 17:33

Monika_Spasova написа:Хахаха да може да се чудим до колко ние сме 6-ца от тотото, но ксто цяло сексът е основна част във взаимоотношенията. Дали ще се пропуснат няколко месеца или седмици, важното е после как да се компенсират нещата. А и не всичко е секс.

Те и за парите така казват, но всичко в този свят се върти около парите и жените, т.е. секса! :mrgreen:
Не ме разбирайте погрешно, против безразборния секс съм, особено мъжете трябва да се замислят и повече да внимават, защото понякога секунда невнимание води до цял живот страдание...
Lisandra

Мнениеот BeenieGal » 25 Яну 2016, 19:33

Lisandra написа:
Monika_Spasova написа:Хахаха да може да се чудим до колко ние сме 6-ца от тотото, но ксто цяло сексът е основна част във взаимоотношенията. Дали ще се пропуснат няколко месеца или седмици, важното е после как да се компенсират нещата. А и не всичко е секс.

Те и за парите така казват, но всичко в този свят се върти около парите и жените, т.е. секса! :mrgreen:
Не ме разбирайте погрешно, против безразборния секс съм, особено мъжете трябва да се замислят и повече да внимават, защото понякога секунда невнимание води до цял живот страдание...

Напълно съгласна съм, но какво означава безразборен секс, това че си привлечен от някого и искаш да прекарате една прекрасна (беопастна) нощ, безразборен секс ли е, при положение, че се познавате... ме, защото ти ще му се довериш и той на теб, ще се доверите на усетите си, на това, което е най-важно, за да е пълноценен човек!
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Gorica23 » 28 Яну 2016, 17:21

BeenieGal написа:
Lisandra написа:

Напълно съгласна съм, но какво означава безразборен секс, това че си привлечен от някого и искаш да прекарате една прекрасна (беопастна) нощ, безразборен секс ли е, при положение, че се познавате... ме, защото ти ще му се довериш и той на теб, ще се доверите на усетите си, на това, което е най-важно, за да е пълноценен човек!

Понякога се случва да изживееш една романтична нощ, но ако се превърне в практика вече е безразборен секс! :mrgreen:
Gorica23

Мнениеот Elica » 28 Яну 2016, 17:32

Е, ако през вечер си привлечен от някой, то това си е чист безразборен секс. :mrgreen: Както и да го гледаш и да искаш да го оправдаеш, все си е безразборен секс. :dreads:
Аватар
Elica

Мнениеот Lili_pili » 28 Яну 2016, 17:48

Абе така е, сексът е супер важен, не може 2 месеца на сухо, дори и жената да си няма гадже, то задължително трябва да си намери къде и с кой да си оправи.. работите. :) Тогава вече не е безразборен секс, а е нужда! :)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот penelopa » 29 Яну 2016, 12:57

Lili_pili написа:Абе така е, сексът е супер важен, не може 2 месеца на сухо, дори и жената да си няма гадже, то задължително трябва да си намери къде и с кой да си оправи.. работите. :) Тогава вече не е безразборен секс, а е нужда! :)

С една дума да си има гадже в резерв, така ли? :smile: Каква е разликата тогава?
penelopa

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски