Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Re: Колко най-дълго сте издържали без секс?

Мнениеот Mauritius » 27 Ное 2015, 17:43

Monika_Spasova написа:
Bambaa написа:
Lisica написа:Сигурно се е забавлявал сам, как може да реагира :)

Разбира се, не зная защо жените се сърдят и обиждат от факта, че мъжете им го правят, то си е напълно нормално и естествено, по същия начин е и при жените, ама те само се правят на света вода, иначе е същото!

Е, хайде. :) Аз лично не се забавлявам сама под чаршафите, предпочитам да го правя с някой друг. Не се възбуждам по никакъв начин сама себе си, тъй че не е нужно да слагаме всички под общ знаменател.

Всъщност това е рядкост, сякаш... а и като се има предвид, че сме по-красивата част от човечеството... :roll: :lol:
Mauritius

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Мнениеот mix_twix » 08 Дек 2015, 17:33

Jully написа:Всичко с мярка е ок :) Все пак не знаем какво означава прекалена грижа и нямаме идея какво в действителност е било състоянието на малкия на Пипилотата. :) Аз мога да се надявам, че детето вече е влезло в релси и се чувства добре!

Дано. :) Но е важно да им се помага на децата, кой колкото ще да казва, че щели да бъдат разлигавени. Винаги в трудните моменти решаваме, да ги учим на дисциплина..
Аватар
mix_twix

Мнениеот Lisandra » 09 Дек 2015, 17:25

mix_twix написа:
Jully написа:Всичко с мярка е ок :) Все пак не знаем какво означава прекалена грижа и нямаме идея какво в действителност е било състоянието на малкия на Пипилотата. :) Аз мога да се надявам, че детето вече е влезло в релси и се чувства добре!

Дано. :) Но е важно да им се помага на децата, кой колкото ще да казва, че щели да бъдат разлигавени. Винаги в трудните моменти решаваме, да ги учим на дисциплина..

Важно е да им се помага, но не и прекалено да се обгрижват, особено при момчетата границата не трябва да се минава, че по-лошо от лигав мъж, здраве му кажи... :mrgreen:
Lisandra

Мнениеот borkova » 10 Дек 2015, 11:30

Смятам, че има време за абсолютно всичко и много важно е така да съумяваш да го разпределяш, че да няма ощетени - нито детето, нито мъжа, нито ти... все пак си жена... а това повечето майки го забравят!
borkova

Мнениеот Pacienti » 11 Дек 2015, 17:34

borkova написа:Смятам, че има време за абсолютно всичко и много важно е така да съумяваш да го разпределяш, че да няма ощетени - нито детето, нито мъжа, нито ти... все пак си жена... а това повечето майки го забравят!

Стремим се, но за да се получи партньора е от изключително значение. Има мъже, които те обгрижват и те карат да се чувстваш жена, като моя :), и други дето тигана по главата само ги оправя, то и жени има такива... :mrgreen:
Pacienti

Мнениеот viking » 15 Дек 2015, 10:43

Pacienti написа:
borkova написа:Смятам, че има време за абсолютно всичко и много важно е така да съумяваш да го разпределяш, че да няма ощетени - нито детето, нито мъжа, нито ти... все пак си жена... а това повечето майки го забравят!

Стремим се, но за да се получи партньора е от изключително значение. Има мъже, които те обгрижват и те карат да се чувстваш жена, като моя :), и други дето тигана по главата само ги оправя, то и жени има такива... :mrgreen:

Разбира се, каквото и да обсъждаш с дебили, то те си остават такива... Не, че реклама да си правя, но сякаш в последно време все повече ми се получава и на мен, не казвам, че не беше труден и дълъг път, но важно е, че се върви по него.
viking

Мнениеот Mon_ton » 16 Дек 2015, 12:43

Pacienti написа:Стремим се, но за да се получи партньора е от изключително значение. Има мъже, които те обгрижват и те карат да се чувстваш жена, като моя :), и други дето тигана по главата само ги оправя, то и жени има такива... :mrgreen:

Тея пък колко са малко, не е истина! Повечето далеч не са такъв тип, а точно обратното, което описваш ти. И все пак не мисля, че месец или два биха разрушили семейството, ако се прецени, че има по-важни приоритети. :) стигне ли се до там, че от липса на секс 2 месеца да се разделят, то значи между тях май само секс има. ;)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Pipilota » 16 Дек 2015, 14:16

Не го споделих това, за да ми казвате колко лоша съпруга съм. С брака зад гърба си над 12 години мога да кажа, че сме постигнали това, което може би много двойки няма да достигнат никога. Имаме безрезервно доверие в себе си, много се обичаме, постоянно показваме любовта си и не факта, че 2 месеца гащите ни са дигнати може да ни раздели, а ако дори за минута си помислим, че подобно нещо може да разруши семейството ни, което сме градили толкова години! :) Стига с това сочене на другите, погледнете себе си и помислете вие какви сте :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот BeenieGal » 17 Дек 2015, 16:30

Pipilota написа:Не го споделих това, за да ми казвате колко лоша съпруга съм. С брака зад гърба си над 12 години мога да кажа, че сме постигнали това, което може би много двойки няма да достигнат никога. Имаме безрезервно доверие в себе си, много се обичаме, постоянно показваме любовта си и не факта, че 2 месеца гащите ни са дигнати може да ни раздели, а ако дори за минута си помислим, че подобно нещо може да разруши семейството ни, което сме градили толкова години! :) Стига с това сочене на другите, погледнете себе си и помислете вие какви сте :)

Да, за хора, които са асексуални и за такива, които вярват в семейството като свещена единица - успех! Аз поне нямам намерение да живея с такива "(без)ценности" :lol:
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Snejna » 17 Дек 2015, 17:49

BeenieGal написа:Да, за хора, които са асексуални и за такива, които вярват в семейството като свещена единица - успех! Аз поне нямам намерение да живея с такива "(без)ценности" :lol:

Как пък не се уморихте да поставяте етикети на хората не знам просто...
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски