Правила на форума
Добави отговор

Re: Колко най-дълго сте издържали без секс?

29 Сеп 2015, 13:45

Ваня Стойчева написа:Какво да ви кажа.. сега държа рекорда от година и 3-4 месеца. Не знам дали има на къде да става по-зле. :mrgreen:

Като не е 3-4 години бивате още Ванче! :) С времето нещата оредяват факт е . :)

29 Сеп 2015, 15:07

Почва да ме плаши старостта, излиза, че или трябва да имам любовница, или да си намеря гадже на стари години, за да правя секс:)

29 Сеп 2015, 15:23

Jully написа:
Ваня Стойчева написа:Какво да ви кажа.. сега държа рекорда от година и 3-4 месеца. Не знам дали има на къде да става по-зле. :mrgreen:

Като не е 3-4 години бивате още Ванче! :) С времето нещата оредяват факт е . :)

Хмм, а нямате желание един с друг или по принцип, тъй като в тази възраст е нормално да започнат да се разнообразяват хората и да водят суинг полов живот :idea:

29 Окт 2015, 12:44

Суингът е малко сложно нещо.. :) не всеки е съгласен да се спусне в такова преживяване. :)

29 Окт 2015, 13:11

Anka написа:Суингът е малко сложно нещо.. :) не всеки е съгласен да се спусне в такова преживяване. :)

Да, но в такъв случай, за да запазят взаимоотношенията си, не мисля, че има по-добър вариант, хем заедно, хем с други хихи :) :)

29 Окт 2015, 15:17

2о+ години... да, не е страшно, издържа се! :lol: :lol:

29 Окт 2015, 16:37

mihaella написа:2о+ години... да, не е страшно, издържа се! :lol: :lol:

Е, ти като малка не си искала д ати се навират под рокличката. :) Но да кажем, че щом сега си на 20, то със сигурнсост имаш поне 3-4 години сексуално въздържание ;)

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

29 Окт 2015, 17:38

На мен ще ми е странно ако жена ми зареже детето щото е потиснато и стресирано и дойде да си играем на ела кумчо изяж ме.. :roll:

29 Окт 2015, 17:42

mix_twix написа:На мен ще ми е странно ако жена ми зареже детето щото е потиснато и стресирано и дойде да си играем на ела кумчо изяж ме.. :roll:

Според мен това никой родител няма да го направи, каквото и да се пише тука, но и прекалената подобна "грижа", смятам, че допълнително разглезва децата...

29 Окт 2015, 18:04

Всичко с мярка е ок :) Все пак не знаем какво означава прекалена грижа и нямаме идея какво в действителност е било състоянието на малкия на Пипилотата. :) Аз мога да се надявам, че детето вече е влезло в релси и се чувства добре!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 68