Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Re: Без секс – 2 месеца, как ще ни се отрази?

Мнениеот Fancy » 23 Сеп 2015, 16:28

Lollipop написа:
Fancy написа:
S_Milenska написа:Ее, твоят мъж ще разбере! Все пак трябва да е малко по-отзивчив, а и детето не е само твое. Когато се адаптира всичко ще се върне по старо му, никой не е умрял от липса на секс. ;)

Абе хем е така, хем не е, вярно е доста повече са погинали от секс, а не от липсата му, :mrgreen: но от друга страна детето не е малко, как така му позволявате да спи при вас :?: :!:

Напълно нормално, след като детето трудно се адаптира в първи клас, според теб е по-важно родителите да си играят на вътре-вънка, отколкото да покажат разбиране и подкрепа към детето си!??!? :shock:

Естествено, че ще му окажеш подкрепа, но какво ще прави в леглото, извинявай?! Все пак децата от малки трябва да се научат да се справят сами до известна степен или поне аз така съм възпитана :idea:
Fancy

Мнениеот kauda » 23 Сеп 2015, 17:05

МОже да сънува кошмари свързани с училище, може да се страхува, ако родителите му не му дават подкрепата си така, както то се нуждае на какво ще се научи? Че точно на тях не трябва да разчита, щото те ще правят секс. :roll: Всеки човек е различен, с децата също е така! Всеки има своите преходи, дори и малките деца, въпреки че ние големите смятаме, че те са олигофренчета и нищо не разбират, щото са малки, просто всичко правят на инат!
Аватар
kauda

Мнениеот Gorica23 » 23 Сеп 2015, 17:25

kauda написа:МОже да сънува кошмари свързани с училище, може да се страхува, ако родителите му не му дават подкрепата си така, както то се нуждае на какво ще се научи? Че точно на тях не трябва да разчита, щото те ще правят секс. :roll: Всеки човек е различен, с децата също е така! Всеки има своите преходи, дори и малките деца, въпреки че ние големите смятаме, че те са олигофренчета и нищо не разбират, щото са малки, просто всичко правят на инат!

Разбира се, че трябва да го подкрепя, но да не забравя и мъжа си да подкрепя, поне от време навреме... :)
Gorica23

Мнениеот Jully » 24 Сеп 2015, 12:12

Хора, наистина никой не е умрял, ако 2 месеца не е правил секс, нито семейство се разбива, ако малко си държат атрибутите в гащите. В случая с Pipilota е направо абсурдно да се правят такива заключения.
Аватар
Jully

Re: Смятате ли, че хората правят по-малко секс заради социалните мрежи?

Мнениеот Локумът » 24 Сеп 2015, 13:43

Все пак ако единия иска другия колко може да се дърпа, ако и двмата са с телефоните то значи няма как да сеп олучи :)
Аватар
Локумът

Мнениеот nadqta » 24 Сеп 2015, 16:15

Локумът написа:Все пак ако единия иска другия колко може да се дърпа, ако и двмата са с телефоните то значи няма как да сеп олучи :)

Така е, следователно аСоциалните мрежи нямат нищо общо, хората са пречка сами на себе си!
nadqta

Мнениеот kalinka-kuku » 24 Сеп 2015, 16:22

Локумът написа:Все пак ако единия иска другия колко може да се дърпа, ако и двмата са с телефоните то значи няма как да сеп олучи :)

Това ми звучи като онзи виц
"Искаш ли да играем на изнасилване?
-Не!
Ооо, вече познахме!" :lol: :lol: :lol:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот nadqta » 24 Сеп 2015, 16:52

marsu написа:

Това ми звучи като онзи виц
"Искаш ли да играем на изнасилване?
-Не!
Ооо, вече познахме!" :lol: :lol: :lol:

Мда, :mrgreen: :mrgreen: много е добър и реален, но бас държа, че при дългите моногамни връзки то се случва в един момент и без да искат ;)
nadqta

Колко най-дълго сте издържали без секс?

Мнениеот Andrey » 28 Сеп 2015, 14:07

От както приятелката ми забременя, у нас сме абсолютно на сухо. :) Разбирам, че сигурно е заради бременността, обаче имам чувството, че вече ще запея хаха :) Тя е в 6 месец и от толкова време лапам мухите и си мисля само за жена. :mrgreen: Вие може само да си представите колко ми е зле.., но се чудя вече кога ще откача. :) няма и изгледи скоро да стигна до жена, затова ви питам вие колко време сте издържали без секс? :roll:
Не се умира от това, нали? :lol: :lol: :lol:
Аватар
Andrey

Re: Колко най-дълго сте издържали без секс?

Мнениеот Loreyn » 28 Сеп 2015, 14:14

От началото до края на бременността секс ми се правеше секс като луда, не зная какво се случва при твоята, но май е добре да поговорите като начало, та да видим какво се случва при нея, в нейната глава, най-лесно е да си хванеш някое гадже, предполагам :idea:
Loreyn

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски