Правила на форума
Добави отговор

Re: Колко най-дълго сте издържали без секс?

29 Окт 2015, 18:06

Alex_mor написа:Почва да ме плаши старостта, излиза, че или трябва да имам любовница, или да си намеря гадже на стари години, за да правя секс:)

В доста случаи е така, с годините сексуалните контакти доста намаляват.

30 Окт 2015, 12:28

Сега изкарах доста време покрай бременността, но от скоро почнахме пак да влизаме в редиците и ще наваксваме. :)

30 Окт 2015, 14:16

Mon_ton написа:Сега изкарах доста време покрай бременността, но от скоро почнахме пак да влизаме в редиците и ще наваксваме. :)

А мъжът ти как реагираше на това въздържание около бременността?

30 Окт 2015, 14:48

Сигурно се е забавлявал сам, как може да реагира :)

Re: Смятате ли, че хората правят по-малко секс заради социалните мрежи?

06 Ное 2015, 13:11

хахаха :) те и мъжете и жените в един момент нямат желание, тъй че няма кой да играе на изнасилване. :pink:

Re: Смятате ли, че хората правят по-малко секс заради социалните мрежи?

09 Ное 2015, 15:06

mix_twix написа:хахаха :) те и мъжете и жените в един момент нямат желание, тъй че няма кой да играе на изнасилване. :pink:

Май по-често жените нямат желание за секс, не знам каква може да е причината, макар че и аз съм минала от там де.

26 Ное 2015, 17:19

Когато става въпрос за бременност трябва да е абсолютна простотия да мрънка и да се оплаква от липсата на секс!

26 Ное 2015, 18:22

Lisica написа:Сигурно се е забавлявал сам, как може да реагира :)

Разбира се, не зная защо жените се сърдят и обиждат от факта, че мъжете им го правят, то си е напълно нормално и естествено, по същия начин е и при жените, ама те само се правят на света вода, иначе е същото!

26 Ное 2015, 21:47

Bambaa написа:

Разбира се, не зная защо жените се сърдят и обиждат от факта, че мъжете им го правят, то си е напълно нормално и естествено, по същия начин е и при жените, ама те само се правят на света вода, иначе е същото!

Е, хайде. :) Аз лично не се забавлявам сама под чаршафите, предпочитам да го правя с някой друг. Не се възбуждам по никакъв начин сама себе си, тъй че не е нужно да слагаме всички под общ знаменател.

27 Ное 2015, 16:43

Monika_Spasova написа:
Bambaa написа:

Е, хайде. :) Аз лично не се забавлявам сама под чаршафите, предпочитам да го правя с някой друг. Не се възбуждам по никакъв начин сама себе си, тъй че не е нужно да слагаме всички под общ знаменател.

Едното не бива да се бърка с другото, но ако пробваш да си правиш купона и сама можеш да видиш, че може да бъде и много яко. ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 68