fawla написа:Ама мъжете само отъждествяват харесването на пола като п******** история...
Мне, само някой мъже отъждествяват, онези с мислене на 60+... от преди няколко века изостанали...

fawla написа:Ама мъжете само отъждествяват харесването на пола като п******** история...
rabotnata pchela написа:Мога да им завиждам на мъжете в къщата ми от гледна точка нат ова, което се случва около мен, не мога да ги мисля ергените и на комшиите мъжете и т.н. Гледам си главно моето бакърче. Та сега като ги гледам как са се опънали по леглата и гледат филм а мен ме чака миене на чинии и простиране, топ определено им завиждам и то адски много! И на двамата!
penelopa написа:Аз пък им завиждам за бързата ориентация с посоки, маршрути, изобщо пространственото мислене.
dacka85 написа:Много често ми се иска да съм мъж, женския живот изобщо не е лесен!!
dacka85 написа:Много често ми се иска да съм мъж, женския живот изобщо не е лесен!!
silver933 написа:dacka85 написа:Много често ми се иска да съм мъж, женския живот изобщо не е лесен!!
А, да знаеш и на мен не ми е лесно, но предполагам, защото моята жена мноо ме работи.
silver933 написа:dacka85 написа:Много често ми се иска да съм мъж, женския живот изобщо не е лесен!!
А, да знаеш и на мен не ми е лесно, но предполагам, защото моята жена мноо ме работи.
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта