Мъже срещу жени в България - има ли конфликт

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Успявате ли да оцените красивото в хора от вашия пол?

Мнениеот BeenieGal » 18 Дек 2015, 17:41

fawla написа:Ама мъжете само отъждествяват харесването на пола като п******** история... :mrgreen:

Мне, само някой мъже отъждествяват, онези с мислене на 60+... от преди няколко века изостанали... :oops:
Аватар
BeenieGal

Re: Има ли за какво да завиждаме на мъжете?

Мнениеот rabotnata pchela » 20 Яну 2016, 22:27

Мога да им завиждам на мъжете в къщата ми от гледна точка нат ова, което се случва около мен, не мога да ги мисля ергените и на комшиите мъжете и т.н. Гледам си главно моето бакърче. Та сега като ги гледам как са се опънали по леглата и гледат филм а мен ме чака миене на чинии и простиране, топ определено им завиждам и то адски много! И на двамата! :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Jully » 21 Яну 2016, 11:19

rabotnata pchela написа:Мога да им завиждам на мъжете в къщата ми от гледна точка нат ова, което се случва около мен, не мога да ги мисля ергените и на комшиите мъжете и т.н. Гледам си главно моето бакърче. Та сега като ги гледам как са се опънали по леглата и гледат филм а мен ме чака миене на чинии и простиране, топ определено им завиждам и то адски много! И на двамата! :mrgreen:

Не е лесно, но пък твоя мъж поне ти помага, моят рядко се сеща, особено що се отнася до къщната работа :)
Аватар
Jully

Мнениеот penelopa » 25 Яну 2016, 11:29

Аз пък им завиждам за бързата ориентация с посоки, маршрути, изобщо пространственото мислене.
penelopa

Мнениеот asdddwww » 25 Яну 2016, 13:34

penelopa написа:Аз пък им завиждам за бързата ориентация с посоки, маршрути, изобщо пространственото мислене.

Освен ако не става въпрос да намерим нещо точно пред носовете си, но иначе си права, жените сте мноого заблудени,когато сте навън. :mrgreen:
Аватар
asdddwww

Мнениеот dacka85 » 25 Яну 2016, 15:09

Много често ми се иска да съм мъж, женския живот изобщо не е лесен!!
dacka85

Мнениеот svetlozara » 25 Яну 2016, 15:15

dacka85 написа:Много често ми се иска да съм мъж, женския живот изобщо не е лесен!!

Защщооо, може да си намериш някой мъж, който да те глези и гледа като писано яйце. :)кое не е хубавото? :)
svetlozara

Мнениеот silver933 » 26 Яну 2016, 11:23

dacka85 написа:Много често ми се иска да съм мъж, женския живот изобщо не е лесен!!

А, да знаеш и на мен не ми е лесно, но предполагам, защото моята жена мноо ме работи. :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот iwoni » 26 Яну 2016, 12:05

silver933 написа:

А, да знаеш и на мен не ми е лесно, но предполагам, защото моята жена мноо ме работи. :mrgreen:

Все това ви е проблема на вас, мъжете :grin: Трябва някой да наставлява, не може :grin:
iwoni

Мнениеот Slavena » 26 Яну 2016, 13:51

silver933 написа:

Като си си намерил такава жена ще е така, жената не трябва да иска от мъжа си да върши домашна работа да речем. Това си е работа на жената, но с последните моди мъжете станаха по-големи жени от жените.
Slavena

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси