Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Gorica23 » 24 Яну 2016, 23:48

annamaria написа:
Pipilota написа:A, мъжете, да не се лъжем секс не отказват, ако им е гнусно дават на бързо и чао. :mrgreen:

така си е. кой отърва,щом му се отдава възможност.ама после като си докарат проблем и те се чудят какво да правят. на мъжете пък им е два пъти по-трудно да отидат на доктор дерматолог или венеролог.

Е, стига де, не ми се вярва, мъжете са страхливи, докарват си проблеми защото не са разбрали...
Gorica23

Мнениеот Loreyn » 25 Яну 2016, 15:00

Gorica23 написа:
annamaria написа:
Pipilota написа:A, мъжете, да не се лъжем секс не отказват, ако им е гнусно дават на бързо и чао. :mrgreen:

така си е. кой отърва,щом му се отдава възможност.ама после като си докарат проблем и те се чудят какво да правят. на мъжете пък им е два пъти по-трудно да отидат на доктор дерматолог или венеролог.

Е, стига де, не ми се вярва, мъжете са страхливи, докарват си проблеми защото не са разбрали...

Ама те и да са се усетили пак е 32, докато се стигне до лекар :mrgreen: :mrgreen:
Loreyn

Мнениеот annamaria » 25 Яну 2016, 16:31

разбира се,че са страхливи и то ужасно много. ако имат проблем,ще се чудят и вайкат кога да отидат на лекар,пък дали да отидат,като докато вземат решението,вече ще са инфектирали една-две дами...
annamaria

Мнениеот lini_leni » 25 Яну 2016, 16:47

annamaria написа:разбира се,че са страхливи и то ужасно много. ако имат проблем,ще се чудят и вайкат кога да отидат на лекар,пък дали да отидат,като докато вземат решението,вече ще са инфектирали една-две дами...

Мнооого безотговорни и без капка съвест, да, има и такива, но има и много внимателни мъже, аз поне съм късметлийка в това отношение! :smile: :smile:
lini_leni

Мнениеот annamaria » 26 Яну 2016, 16:40

lini_leni написа:
annamaria написа:разбира се,че са страхливи и то ужасно много. ако имат проблем,ще се чудят и вайкат кога да отидат на лекар,пък дали да отидат,като докато вземат решението,вече ще са инфектирали една-две дами...

Мнооого безотговорни и без капка съвест, да, има и такива, но има и много внимателни мъже, аз поне съм късметлийка в това отношение! :smile: :smile:

дай боже всекиму такива внимателни мъже. рядкост са,ама и такива има. но за онзи другия вид,думи нямам. може да са много привлекателни,но за съжаление не подържат добре хигиената си и това ги превръща автоматично в типичните бройкаджии и после жените били виновни.
annamaria

Мнениеот nadqta » 26 Яну 2016, 17:30

annamaria написа:
lini_leni написа:

дай боже всекиму такива внимателни мъже. рядкост са,ама и такива има. но за онзи другия вид,думи нямам. може да са много привлекателни,но за съжаление не подържат добре хигиената си и това ги превръща автоматично в типичните бройкаджии и после жените били виновни.

Е, хайде сега, често е необходимо не да им търсим на тези кусурите, а просто ние да се пазим, то не е кой знае какво, дори и да са бройкаджии, то ние си правим всичко и е крайно грешно да обвиняваме другите за това!
nadqta

Мнениеот annamaria » 27 Яну 2016, 14:59

да, де. ама един такъв хубавец като ти се изправи с лъскавата си усмивка и те прилъже да му легнеш в легълцето,после и ние пропищяваме,че виждаш ли имам смръдливо течение.така че за тая работа се изискват отговорни хора...
annamaria

Мнениеот donni » 27 Яну 2016, 15:40

annamaria написа:да, де. ама един такъв хубавец като ти се изправи с лъскавата си усмивка и те прилъже да му легнеш в легълцето,после и ние пропищяваме,че виждаш ли имам смръдливо течение.така че за тая работа се изискват отговорни хора...

Добре, аз не разбирам, какво като му легнеш в легълцето при положение, че се пазите, това че дамите сме податливи и емоционални, то... наш проблем е!
donni

Мнениеот annamaria » 28 Яну 2016, 15:56

donni написа:
annamaria написа:да, де. ама един такъв хубавец като ти се изправи с лъскавата си усмивка и те прилъже да му легнеш в легълцето,после и ние пропищяваме,че виждаш ли имам смръдливо течение.така че за тая работа се изискват отговорни хора...

Добре, аз не разбирам, какво като му легнеш в легълцето при положение, че се пазите, това че дамите сме податливи и емоционални, то... наш проблем е!

да, ние обикновено държим на презерватива,но лъскавата усмивка на господина те убеждава,че му се иска да е по другия начин.на теб ти очекват краченцата и за да не развалиш интимната обстановка си казваж '' ами, хайде,какво толкова"...

p.s. не говоря за теб, а като общо общо понятие под формата на '' ти ''.
annamaria

Мнениеот Локумът » 28 Яну 2016, 16:27

Да, като поиска някой бзе, кажи че точно си лекувал трипер, ако е навит.. :mrgreen:
Аватар
Локумът

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология