Защо не мога да отслабна - търся съвети

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Re: ЗАЩО ЗАТЛЪСТЯХМЕ ПОГОЛОВНО

Мнениеот Lili_gagarin » 27 Яну 2016, 17:36

Точно е въпрос и на възпитание. Не може едно семейство да е научено че зеленчуците са 3 - краставица, домат и зеле и с това да се приключва разнообразното и здравословно хранене.
Lili_gagarin

Мнениеот rabotnata pchela » 27 Яну 2016, 18:13

То в момента взеха сегашните родителите да възпитават децата си относно храната..
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Yunona » 28 Яну 2016, 10:01

Alex_mor написа:То не е само до гмо-то и т.н. :) Що някои не са дебели,а други са? Въпрос на хранене и навици.

Разбира се. Но истината често е трудна за възприемане :)
Авторът на темата от години се подвизава из разни форуми, като основната му цел е да рекламира сайта си и своя милост като астролог. Това е и причината "статиите" му да провокативни, но въпреки обема си - неизчерпателни. Гледа да напише (по-точно - да компилира) нещо, да създаде спор, да се върти името му из виртуала... Нищо сериозно.
Yunona

Мнениеот Kaya » 28 Яну 2016, 10:20

Да, той е всеизвестен, даже не ми се случва да ми отговоря под темите, понеже е провокатор, но тук като се е завързала дискусия, мога да кажа, че всеки има своя избор дали да е дебел или слаб, това се постига с работа и режими и желание.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот analizatorka » 28 Яну 2016, 10:35

Kaya написа:Да, той е всеизвестен, даже не ми се случва да ми отговоря под темите, понеже е провокатор, но тук като се е завързала дискусия, мога да кажа, че всеки има своя избор дали да е дебел или слаб, това се постига с работа и режими и желание.

Не винаги имаш избор. Ако килограмите са резултат от някакво заболяване?
analizatorka

Мнениеот rabotnata pchela » 28 Яну 2016, 12:43

Това е оправдание, което винаги дебелите си измислят. :)) ПО-големият процент дебели хора не са болни, а лакоми.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот balsam » 29 Яну 2016, 11:06

analizatorka написа:
Kaya написа:Да, той е всеизвестен, даже не ми се случва да ми отговоря под темите, понеже е провокатор, но тук като се е завързала дискусия, мога да кажа, че всеки има своя избор дали да е дебел или слаб, това се постига с работа и режими и желание.

Не винаги имаш избор. Ако килограмите са резултат от някакво заболяване?

Ако имат заболяване и искат да отслабнат, трябва да намерят правилния подход и специалист, който да им помогне. Нищо не става от само себе си.
balsam

Мнениеот mamina » 19 Фев 2016, 13:42

За да има кой да отслабва поголовно! :grin: Иначе кой ще изпробва хилядите диети? :grin:
mamina

Re: Само воля ли ни липсва при диетите, защо се проваляме?

Мнениеот kalinka-kuku » 09 Мар 2016, 13:46

Смятам, че за една диета най-важното, което трябва да се случи това е да си съзрял за нея и да си готов да го направиш. Ако ти куца момента с желанието, истинската мотивация, истинската нужда и узряването в тази идея, то всяка започната диета ще се проваля.
Аватар
kalinka-kuku

Re: Само воля ли ни липсва при диетите, защо се проваляме?

Мнениеот black » 10 Мар 2016, 15:51

Според мен е като при цигарите - или искаш да се отървеш, или не искаш, всичко е от волята.
black

ПредишнаСледваща

Назад към Диети