Как реагирате, когато присъствате на семейни скандали?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как реагирате, когато присъствате на семейни скандали?

Мнениеот viking » 16 Окт 2015, 16:58

Аз питам веднъж, максимум два пъти, ако някой (най-често мъжа) иска нещо да ми каже с две думи, та да му олекна, а що се отнася до самите скандали, пак се старая да изслушам за какво иде реч, въпреки че не мога да дам мнение, просто слушам оплаквния :D
viking

Мнениеот svetlozara » 11 Ное 2015, 17:14

viking написа:Аз питам веднъж, максимум два пъти, ако някой (най-често мъжа) иска нещо да ми каже с две думи, та да му олекна, а що се отнася до самите скандали, пак се старая да изслушам за какво иде реч, въпреки че не мога да дам мнение, просто слушам оплаквния :D

не вземаш ли страна, на мен ми се случва в такива скандали и даме питат да защитя някой.
svetlozara

Мнениеот Fancy » 12 Ное 2015, 12:49

svetlozara написа:
viking написа:Аз питам веднъж, максимум два пъти, ако някой (най-често мъжа) иска нещо да ми каже с две думи, та да му олекна, а що се отнася до самите скандали, пак се старая да изслушам за какво иде реч, въпреки че не мога да дам мнение, просто слушам оплаквния :D

не вземаш ли страна, на мен ми се случва в такива скандали и даме питат да защитя някой.

Най-любима ми е репликата - ама не съм ли прав/а... амииии - не :lol: :lol:
Fancy

Мнениеот Локумът » 02 Дек 2015, 15:22

Fancy написа:Най-любима ми е репликата - ама не съм ли прав/а... амииии - не :lol: :lol:
Тва е най-тъпото като почнат да искат и мнения, нямам думи просто. :roll:
Аватар
Локумът

Мнениеот fawla » 18 Дек 2015, 16:09

Локумът написа:
Fancy написа:Най-любима ми е репликата - ама не съм ли прав/а... амииии - не :lol: :lol:

ще ги даваш, след като ти ги искат, след като искат да правят такъв цирк, нека го правят като хората. ;)
Аватар
fawla

Мнениеот rabotnata pchela » 22 Дек 2015, 15:27

fawla написа:
Локумът написа:

ще ги даваш, след като ти ги искат, след като искат да правят такъв цирк, нека го правят като хората. ;)

То така се получава, че щеш нещеш се замесваш, друг вариант е да си тръгнеш, което пак не е много ок. :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот magda » 22 Дек 2015, 16:48

rabotnata pchela написа:
fawla написа:Тва е най-тъпото като почнат да искат и мнения, нямам думи просто. :roll:

То така се получава, че щеш нещеш се замесваш, друг вариант е да си тръгнеш, което пак не е много ок. :)[/quote]
Според мене това пък е най-доброто, защото хем ги оставяш да се карат колкото си искат, хем това е вид забележка, че не е приятно за хората около тях да присъстват на такива разговори.
magda

Мнениеот rabotnata pchela » 18 Яну 2016, 17:45

Разбира се, че трябва да има забележка от околните, надали на някой му е приятно да слуша личните им драми там и да си крещят, когато сте излезнали да се забавлявате.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот BeenieGal » 21 Яну 2016, 16:18

Аз затова мразя да излизам с двойки, общо взето не намирам смисъл и смятам, че е по-добре ако имаш с някого какво да си кажеш да се видите само двамата, а не и с половинките им
Аватар
BeenieGal

Мнениеот pavleta » 28 Яну 2016, 13:33

Неприятно е, но за мен по-гадна е ситуацията, когато само единия привика общия приятел и започне да се оплаква от половинката си :sad:
pavleta

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси