viking написа:Аз питам веднъж, максимум два пъти, ако някой (най-често мъжа) иска нещо да ми каже с две думи, та да му олекна, а що се отнася до самите скандали, пак се старая да изслушам за какво иде реч, въпреки че не мога да дам мнение, просто слушам оплаквния :D
svetlozara написа:viking написа:Аз питам веднъж, максимум два пъти, ако някой (най-често мъжа) иска нещо да ми каже с две думи, та да му олекна, а що се отнася до самите скандали, пак се старая да изслушам за какво иде реч, въпреки че не мога да дам мнение, просто слушам оплаквния :D
не вземаш ли страна, на мен ми се случва в такива скандали и даме питат да защитя някой.
Тва е най-тъпото като почнат да искат и мнения, нямам думи просто.Fancy написа:Най-любима ми е репликата - ама не съм ли прав/а... амииии - не![]()
Локумът написа:Тва е най-тъпото като почнат да искат и мнения, нямам думи просто.Fancy написа:Най-любима ми е репликата - ама не съм ли прав/а... амииии - не![]()
fawla написа:Локумът написа:Тва е най-тъпото като почнат да искат и мнения, нямам думи просто.Fancy написа:Най-любима ми е репликата - ама не съм ли прав/а... амииии - не![]()
ще ги даваш, след като ти ги искат, след като искат да правят такъв цирк, нека го правят като хората. ;)
rabotnata pchela написа:fawla написа:Тва е най-тъпото като почнат да искат и мнения, нямам думи просто.
ще ги даваш, след като ти ги искат, след като искат да правят такъв цирк, нека го правят като хората. ;)
Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта