Как реагирате, когато присъствате на семейни скандали?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Re: Как реагирате, когато присъствате на семейни скандали?

Мнениеот maminka » 14 Окт 2015, 16:20

Lisica написа:По-добре хич да не се занимавате, каквото правят си е тяхна работа, и да се бият и да се трепят вас не ви интересува.
Разбира се, те са го избрали, ако искат да не са там, не е толкова трудно, винаги могат да се доверят на НПО-та, с които не е толкова трудно да се свържеш, а точно те, колкото и ненадеждни да изглеждат, ще ти подадат ръка!
maminka

Мнениеот svetlozara » 14 Окт 2015, 16:24

Започвам и аз да се карам и вземам страната на жената разбира се! :lol:
svetlozara

Мнениеот Jully » 14 Окт 2015, 16:44

svetlozara написа:Започвам и аз да се карам и вземам страната на жената разбира се! :lol:

То май така е най-добре. Аз обикновено не се акрам пред останалите и нямам такива познати, защото знаят за моята непоносимост. Но веднъж ми се случи, мъжът ми доста ме обиди пред някакви хора и аз го сдъвках сериозно и ми стана много неудобно, но не издържах просто.
Аватар
Jully

Мнениеот Ginger » 14 Окт 2015, 16:50

Jully написа:
svetlozara написа:Започвам и аз да се карам и вземам страната на жената разбира се! :lol:

То май така е най-добре. Аз обикновено не се акрам пред останалите и нямам такива познати, защото знаят за моята непоносимост. Но веднъж ми се случи, мъжът ми доста ме обиди пред някакви хора и аз го сдъвках сериозно и ми стана много неудобно, но не издържах просто.

Естествено, все пак редно е да си мерите приказките пред хора, въпреки че това е за общия случай, аз съм толкова открита с мъжа ми, колкото и с приятелите си, така че това не се налага!
Ginger

Мнениеот Jully » 14 Окт 2015, 17:08

Как така ще си открита колкото см ъжа си толкова и с приятелите си? Нима нямате лични отношения и семейни въпроси, коити не бива да се обсъждат с околните? :shock: С мъжът ми имаме доста неща, които вълнуват само нас като семейство и не ни е приятно да се разнасят сред хората.. чак се учудвам, че той е съгласен да си бистрите семейната политика пред един куп хора.
Аватар
Jully

Мнениеот Ginger » 15 Окт 2015, 10:53

Jully написа:Как така ще си открита колкото см ъжа си толкова и с приятелите си? Нима нямате лични отношения и семейни въпроси, коити не бива да се обсъждат с околните? :shock: С мъжът ми имаме доста неща, които вълнуват само нас като семейство и не ни е приятно да се разнасят сред хората.. чак се учудвам, че той е съгласен да си бистрите семейната политика пред един куп хора.

Какво означава семейна политика, ти ако приемаш семейството като институция, то явно ще имаш проблеми с хората, по-специално с човека до теб, което е доста жалко... :( Съжалявам за така стеклите се обстоятелства при вас :( а що се отнася до "разнасянето сред хората" и за "бистренето... пред един куп хора", то щом съм с тези хора, явно ги усещам достатъчно близки, за да обсъждам по принцип отношенията между хората, това че и при нас стоят известни въпроси, не означава, че не мога да говоря за тях, все пак и ние с мъжа ми сме хора, нали?
Ginger

Мнениеот Andrey » 16 Окт 2015, 12:12

НЕ знам къв трябва да си да обсъждаш пред хората какво се случва у вас, какво те тревожи и да не ти пука, щото са ти приятели. Не мисля, че някой приятел заслужава да бъде натоварван със семейните проблеми на всички наоколо. Представям си всички да почнат да се карат, понеже са си между приятели.
Аватар
Andrey

Мнениеот Pacienti » 16 Окт 2015, 14:18

Andrey написа:НЕ знам къв трябва да си да обсъждаш пред хората какво се случва у вас, какво те тревожи и да не ти пука, щото са ти приятели. Не мисля, че някой приятел заслужава да бъде натоварван със семейните проблеми на всички наоколо. Представям си всички да почнат да се карат, понеже са си между приятели.

Е, за какво са приятелите тогава, само за пиене и ядене ли. Обичам хората с позиция, а не да се крият като мишоци зад фрази от сорта на "това не е моя работа". Не е хубаво, но ако се случи и приятелите "избягат", познай дали на другия ден ще сме приятели... :mrgreen:
Pacienti

Мнениеот Lisica » 16 Окт 2015, 16:02

Добре дем, вие нямате ли лични ваши неща, които не смятате за нормално да се обсъждат пред хората?!?! :shock: Аз въпреки че имам само гаджета, то не си падам по това да си говорим за ревност и наши си неща пред приятелите ни. :roll:
Аватар
Lisica

Мнениеот Bambaa » 16 Окт 2015, 16:38

Pacienti написа:
Andrey написа:НЕ знам къв трябва да си да обсъждаш пред хората какво се случва у вас, какво те тревожи и да не ти пука, щото са ти приятели. Не мисля, че някой приятел заслужава да бъде натоварван със семейните проблеми на всички наоколо. Представям си всички да почнат да се карат, понеже са си между приятели.

Е, за какво са приятелите тогава, само за пиене и ядене ли. Обичам хората с позиция, а не да се крият като мишоци зад фрази от сорта на "това не е моя работа". Не е хубаво, но ако се случи и приятелите "избягат", познай дали на другия ден ще сме приятели... :mrgreen:

Хмм... ама естествено, въпреки че пак е малко относително, въпреки че ако не са искали вие да знаете, то нямаше да го направят на проблем, нали :?: :!:
Аватар
Bambaa

ПредишнаСледваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси