14 Окт 2015, 16:20
Разбира се, те са го избрали, ако искат да не са там, не е толкова трудно, винаги могат да се доверят на НПО-та, с които не е толкова трудно да се свържеш, а точно те, колкото и ненадеждни да изглеждат, ще ти подадат ръка!Lisica написа:По-добре хич да не се занимавате, каквото правят си е тяхна работа, и да се бият и да се трепят вас не ви интересува.
14 Окт 2015, 16:24
14 Окт 2015, 16:44
svetlozara написа:Започвам и аз да се карам и вземам страната на жената разбира се!
14 Окт 2015, 16:50
Jully написа:svetlozara написа:Започвам и аз да се карам и вземам страната на жената разбира се!
То май така е най-добре. Аз обикновено не се акрам пред останалите и нямам такива познати, защото знаят за моята непоносимост. Но веднъж ми се случи, мъжът ми доста ме обиди пред някакви хора и аз го сдъвках сериозно и ми стана много неудобно, но не издържах просто.
14 Окт 2015, 17:08
15 Окт 2015, 10:53
Jully написа:Как така ще си открита колкото см ъжа си толкова и с приятелите си? Нима нямате лични отношения и семейни въпроси, коити не бива да се обсъждат с околните?С мъжът ми имаме доста неща, които вълнуват само нас като семейство и не ни е приятно да се разнасят сред хората.. чак се учудвам, че той е съгласен да си бистрите семейната политика пред един куп хора.
16 Окт 2015, 12:12
16 Окт 2015, 14:18
Andrey написа:НЕ знам къв трябва да си да обсъждаш пред хората какво се случва у вас, какво те тревожи и да не ти пука, щото са ти приятели. Не мисля, че някой приятел заслужава да бъде натоварван със семейните проблеми на всички наоколо. Представям си всички да почнат да се карат, понеже са си между приятели.
16 Окт 2015, 16:02
16 Окт 2015, 16:38
Pacienti написа:Andrey написа:НЕ знам къв трябва да си да обсъждаш пред хората какво се случва у вас, какво те тревожи и да не ти пука, щото са ти приятели. Не мисля, че някой приятел заслужава да бъде натоварван със семейните проблеми на всички наоколо. Представям си всички да почнат да се карат, понеже са си между приятели.
Е, за какво са приятелите тогава, само за пиене и ядене ли. Обичам хората с позиция, а не да се крият като мишоци зад фрази от сорта на "това не е моя работа". Не е хубаво, но ако се случи и приятелите "избягат", познай дали на другия ден ще сме приятели...