Gorica23 написа:Смейте се, но без секса никой от нас нямаше да съществува, така че здравословния секс е жизнено необходим...
Monika_Spasova написа:Хахаха да може да се чудим до колко ние сме 6-ца от тотото, но ксто цяло сексът е основна част във взаимоотношенията. Дали ще се пропуснат няколко месеца или седмици, важното е после как да се компенсират нещата. А и не всичко е секс.
Lisandra написа:Monika_Spasova написа:Хахаха да може да се чудим до колко ние сме 6-ца от тотото, но ксто цяло сексът е основна част във взаимоотношенията. Дали ще се пропуснат няколко месеца или седмици, важното е после как да се компенсират нещата. А и не всичко е секс.
Те и за парите така казват, но всичко в този свят се върти около парите и жените, т.е. секса!![]()
Не ме разбирайте погрешно, против безразборния секс съм, особено мъжете трябва да се замислят и повече да внимават, защото понякога секунда невнимание води до цял живот страдание...
BeenieGal написа:Lisandra написа:Monika_Spasova написа:Хахаха да може да се чудим до колко ние сме 6-ца от тотото, но ксто цяло сексът е основна част във взаимоотношенията. Дали ще се пропуснат няколко месеца или седмици, важното е после как да се компенсират нещата. А и не всичко е секс.
Те и за парите така казват, но всичко в този свят се върти около парите и жените, т.е. секса!![]()
Не ме разбирайте погрешно, против безразборния секс съм, особено мъжете трябва да се замислят и повече да внимават, защото понякога секунда невнимание води до цял живот страдание...
Напълно съгласна съм, но какво означава безразборен секс, това че си привлечен от някого и искаш да прекарате една прекрасна (беопастна) нощ, безразборен секс ли е, при положение, че се познавате... ме, защото ти ще му се довериш и той на теб, ще се доверите на усетите си, на това, което е най-важно, за да е пълноценен човек!
Lili_pili написа:Абе така е, сексът е супер важен, не може 2 месеца на сухо, дори и жената да си няма гадже, то задължително трябва да си намери къде и с кой да си оправи.. работите. :) Тогава вече не е безразборен секс, а е нужда! :)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта